Bel me terug

 

Wie zijn wij

Waarom Africa Feeling?

Africa Feeling is úw specialist op het gebied van reizen naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Wij zijn een reisorganisatie met gevoel voor Afrika en gevoel voor uw specifieke wensen.

Africa Feeling verzorgt al meer dan 10 jaar maatwerkreizen voor elk budget en voor alle bestemmingen binnen ons portfolio in Zuidelijk en Oost-Afrika. Een greep uit ons aanbod vindt u op deze website, maar alle reizen zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

 

Van self drives, speciale familiereizen, special interest tours (actief, culinair, natuur), luxe treinreizen, privé-safari’s, fly-in safari’s tot strandverlengingen op de eilanden in de Indische Oceaan (Zanzibar, Mauritius & Seychellen). Alles is mogelijk en wij adviseren u graag over welke reis het beste aansluit bij uw wensen.

 

Ons team beschikt over een brede bestemmingskennis en uitgebreide reiservaring naar de bestemmingen Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Kenia, Tanzania, Zimbabwe, Madagascar, Mauritius, Seychellen en Mozambique. We geven met onze kennis en persoonlijke ervaring tips om bijzondere elementen aan de reis toe te voegen. Wij denken met u mee. Echt maatwerk dus!

 

Een snelle en persoonlijke service is wat u van Africa Feeling mag verwachten. We zijn goed bereikbaar en binnen paar dagen heeft u een uitgebreide offerte waarbij we de accommodaties alvast vrijblijvend voor u vasthouden. We bieden tevens een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. 

 

Uiteraard willen wij u ook financiële zekerheid bieden; dit betekent lidmaatschap van het ANVR, SGR/SGRZ en Calamiteitenfonds en scherpe contracten met betrouwbare, lokale partners waar we al vele jaren mee samenwerken. Juist nu, in deze onzekere tijden, is het belangrijk om te kiezen voor een reisorganisatie die uw droomreis op maat soepel laat verlopen, zowel tijdens de voorbereiding als ter plaatse.

 

Selectie van kleinschalige accommodaties en bijzondere locaties, uniek op de Nederlandse markt. Wij stellen uw reis samen met verblijf in smaakvolle guesthouses, authentieke landhuizen en boerderijen, boutique hotels, villa’s, safarilodges en tentenkampen.

 

Op een aantal bestemmingen bieden we groepsreizen met een klein internationaal gezelschap aan.

 

Wij werken met partners die dezelfde doelen op het gebied van duurzaamheid en social responsibility hebben als wij. Vaak zonder dat u het weet, draagt uw reis met Africa Feeling  bij aan een betere wereld. Bij steeds meer accommodaties wordt voor een klein bedrag een lokale gemeenschap gesteund. Meer informatie over duurzaamheid en de doelen die wij steunen leest u hier. 
De reizen waar Africa Feeling een bijdrage levert aan diverse projecten op het gebied van verantwoord toerisme en duurzaamheid zijn te herkennen aan ons logo.  


Hoe vraag ik vrijblijvend een reisvoorstel aan?

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het online offerteformulier en aan de hand daarvan sturen wij u een reisvoorstel toe. Wij vinden het nog prettiger om uw reisplannen persoonlijk met u door te spreken. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen via 033 – 286 09 12 / info@africafeeling.nl. Of kom bij ons langs, op ons kantoor in Amersfoort, en ontmoet onze reisspecialisten.

 

We delen graag ons enthousiasme voor het Afrikaanse continent met u en kijken er naar uit om uw reiswensen te verwezenlijken!