Bel me terug

 

Wie zijn wij

Over Africa Feeling

Africa Feeling is úw specialist op het gebied van reizen naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Wij zijn een reisorganisatie met gevoel voor Afrika en gevoel voor uw specifieke wensen.

Op deze website vindt u een overzicht van ons uitgebreide aanbod van reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Kenia, Tanzania, Zimbabwe, Mauritius, Seychellen en Mozambique. Of het nu gaat om op maat gemaakte self drives, avontuurlijke camperrondreizen, bijzondere fly-in safari’s of combinaties met heerlijke strandverlengingen: bij Africa Feeling bent u aan het goede adres. Elke reis uiteraard afgestemd op uw wensen en reisbudget.

Geniet van de verschillende Afrikaanse culturen, het uitzonderlijke natuurschoon, de wilde dieren, het lekkere eten en de prachtige witte zandstranden. Het team van Africa Feeling beschikt over een brede kennis over en uitgebreide reiservaring naar de diverse bestemmingen. Een snelle en persoonlijke service is wat u van Africa Feeling mag verwachten, inclusief een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Uiteraard zijn wij aangesloten bij ANVR (Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds.

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het online offerteformulier en aan de hand daarvan sturen wij u een reisvoorstel toe. Wij vinden het nog prettiger om uw reisplannen persoonlijk met u door te spreken. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of bij ons langskomen op ons kantoor in Amersfoort.

We delen graag ons enthousiasme voor het Afrikaanse continent met u en kijken er naar uit om uw reiswensen te verwezenlijken!