Bel me terug

 

Specials

Speciale reizen tegen speciale prijzen

Specials

Voor diverse reizen naar Zuidelijke en Oostafrika bieden wij we regelmatig specials aan. Profiteer hiervan en klik op de reis van uw keuze of neem contact met ons op voor de actuele prijzen.

Verschillende hotels op Mauritius kunnen we voor u boeken tegen een aantrekkelijke vroegboekkorting tot wel 20%.

Bijvoorbeeld het Le Victoria hotel

Africa Feeling Tip:

Ons aanbod aan reizen en accommodaties in oost- en zuidelijk Afrika is dermate groot, dat wij niet alle aanbiedingen kunnen publiceren. In uw reisvoorstel nemen wij wel automatisch alle van toepassing zijnde kortingen en extra’s op, zodat u verzekerd bent van de beste prijs voor de mooiste reis.

Om voor eventuele kortingen of speciale extra’s in aanmerking te komen, is voor ons van belang te weten wat de leeftijd is van alle reisgenoten (inclusief verjaardag) en of er een eventuele feestelijke gebeurtenis plaatsvindt tijdens de reis, zoals een huwelijksjubileum.

Alle Specials

  • Alle
  • Kenia
  • Tanzania
  • Zuid-Afrika
Familiesafari Bush Breakaway
Autorondreizen, Autorondreizen, Bestemmingen, Familiereizen, Familiereizen, Inspiratie, Safari, Safari, Specials, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika
Classic Skysafari Kenya
Bestemmingen, Huwelijksreizen, Huwelijksreizen, Inspiratie, Kenia, Kenia, Kenia, Kenia, Kenia, Luxe reizen, Luxe reizen, Safari, Safari, Specials