Bel me terug

 

Strand

Relaxen op de mooiste stranden ter wereld

Strand

Wat is er heerlijker dan na een indrukwekkende safari een paar dagen te relaxen op een prachtig wit zandstrand? Of even helemaal onderduiken in de fraaie onderwaterwereld? Africa Feeling biedt u daarom Mauritius, Seychellen en Mozambique.

Mauritius is het eiland in de Indische Oceaan van witte stranden met wuivende palmbomen, luxe resorts, vele watersportmogelijkheden en voortreffelijke restaurants en spa’s.

Wie droomt er niet van een verblijf op het eilandenparadijs Seychellen met z’n uitzonderlijke flora en fauna en prachtige stranden? Een ideale bestemming om te eilandhoppen. Ook kunt u hier een cruise per zeilschip maken langs een aantal eilanden.

De kustlijn van Mozambique met hagelwitte stranden is ca. 2500 kilometer land. Het zeewater is aangenaam en ideaal voor snorkel- en duikliefhebbers.

Africa Feeling Tip:

In zuidelijk Afrika is het midwinter als het bij ons hoogzomer is. Mocht u in de maanden juli/augustus naar Zuid-Afrika of Namibië reizen, houdt u er dan rekening mee dat zwembaden te koud zijn (vaak worden ze in deze periode leeg gepompt voor onderhoud). Ook voor een dagje aan het strand is het in deze periode meestal te koud.

Wilt u toch uw reis in Zuid-Afrika of Namibië combineren met een strandvakantie, vlieg dan vanuit Johannesburg in circa vier uur naar Mauritius, waar u in deze periode niet alleen keuze heeft uit een groot aantal fantastische strandhotels, maar ook gebruik kunt maken van aantrekkelijke kortingen. Hotels aan de (noord)westkust van Mauritius zijn in deze periode het meest populair vanwege de beschutting tegen de wind.

Alle Strandvakanties

  • Alle
  • Mauritius
  • Seychellen
  • Zuid-Afrika
Combinatiereis safari en strand; Zuid-Afrika en Mauritius
Autorondreizen, Autorondreizen, Bestemmingen, Familiereizen, Familiereizen, Familiereizen, Huwelijksreizen, Huwelijksreizen, Inspiratie, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Safari, Safari, Safari, Strand, Strand, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika