Bel me terug

 

Groepsreizen

Reiservaringen delen met gelijkgestemden

Groepsreizen

U houdt van natuur en bent op zoek naar avontuur met gelijkgestemden, maar een grote touringcar is niet uw idee van een bijzondere “bush”ervaring? Dan biedt Africa Feeling u de ideale oplossing: groepsreizen in kleine groepen met internationaal gezelschap. Het minimum aantal deelnemers is 4 en u reist maximaal met 12 of 18 personen.

Deze bijzondere reizen worden uitgevoerd pet 4WD met airconditioning of avontuurlijke truck, waarbij u voor het verblijf de keuze heeft uit kamperen in tenten of overnachtingen in comfortabele lodges. Tijdens het diner rond het kampvuur kunt u uw reiservaringen uitwisselen. Bij sommige reizen wordt van u verwacht dat u meehelpt met het in- en uitruimen van het voertuig, het bereiden van de maaltijden etc. Een speciale conditie is niet vereist, een sportieve instelling wel. Er zijn veel excursies en maaltijden inbegrepen!

Africa Feeling biedt groepsrondreizen aan door Namibië al dan niet in combinatie met Botswana, in Kenia en in Tanzania.

Africa Feeling Tip:

Africa Feeling biedt groepsreizen naar diverse bestemmingen op basis van internationaal gezelschap. Het is bij onze groepsreizen altijd mogelijk om voor of na de reis nog een paar dagen verlenging in te plannen zodat u nog wat meer van het land kunt genieten of even kunt bijkomen van een intensieve rondreis op een mooie lokatie. Wij adviseren u graag verder. 

 

Alle Groepsreizen

  • Alle
  • Namibië