Bel me terug

 

Familiereizen

Bij familiereizen is het van groot belang dat de reizen worden aangepast aan de kinderen. Africa Feeling heeft een aantal familiereizen voor u samengesteld waarbij rekening is gehouden met niet te lange afstanden en reistijden.

FAMILIEREIZEN

Zuid-Afrika is een zeer geschikte bestemming voor reizen met kinderen.

Rondom Kaapstad en langs de bekende Tuinenroute is ontzettend veel te zien en te doen. Wie spot als eerste de walvissen langs de kust bij Hermanus? En wie durft het aan; een ritje op de rug van een struisvogel of een wandeling over een 128 meter lange hangbrug?
Met de kinderen op safari, op zoek naar de Big Five en ondertussen luisteren naar alle spannende verhalen van de ranger. Een canopytour door de toppen van de bomen, een ritje op een olifant of een bezoek aan de cheetah farm. Africa Feeling informeert u graag verder over de verschillende mogelijkheden.

Bij familiereizen is het van groot belang dat de reizen worden aangepast aan de kinderen. Africa Feeling heeft een aantal familiereizen voor u samengesteld waarbij rekening is gehouden met niet te lange afstanden en reistijden. We hebben kindvriendelijke accommodaties voor u geselecteerd en de safari’s zijn in malariavrije wildparken. De veiligheid van uw gezin staat uiteraard voorop.

Travelling  with FAMILIEREIZEN

In Zuid-Afrika worden de gamedrives safari’s in open 4×4 voertuigen. Dit is één van de redenen waarom kinderen jonger dan 8 jaar (leeftijd kan per lodge verschillen) niet zijn toegestaan op game-drives.

Dieren kunnen namelijk worden afgeschrikt door onverwachte kindergeluiden en dan intimiderend verdrag tonen.

Indien u een self-drive tour door Zuid-Afrika maakt is het belangrijk dat uw huurauto over veilige baby-en kinderzitjes beschikt. Africa Feeling werkt samen met Sunny Cars die in al deze kinderfaciliteiten kan voorzien zodat u met uw kinderen veilig kunt rondreizen.

Wij willen u er tevens op wijzen altijd even contact op te nemen met de GGD in uw regio voor informatie over vaccinaties en andere gezondheidsmaatregelen voor Afrika.

All trips in the theme “FAMILIEREIZEN”

  • Alle
  • Botswana
  • Kenia
  • Mauritius
  • Namibië
  • Zimbabwe
  • Zuid-Afrika
Familiesafari Bush Breakaway
Autorondreizen, Autorondreizen, Bestemmingen, Familiereizen, Familiereizen, Inspiratie, Safari, Safari, Specials, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika
Combinatiereis safari en strand; Zuid-Afrika en Mauritius
Autorondreizen, Autorondreizen, Bestemmingen, Familiereizen, Familiereizen, Familiereizen, Huwelijksreizen, Huwelijksreizen, Inspiratie, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Safari, Safari, Safari, Strand, Strand, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika