Bel me terug

 

Familiereizen

Op reis met uw (klein)kinderen

Familiereizen

In de loop der jaren heeft Africa Feeling voor vele families reizen mogen verzorgen. Zuid-Afrika is het meest geschikt voor familiereizen. In het noorden biedt Africa Feeling een rondreis aan inclusief malariavrije wildparken, al dan niet met een heerlijke strandverlenging op Mauritius. In de Kaap zijn talloze bezienswaardigheden en activiteiten die erg leuk zijn voor kids. Ook een camperrondreis door Zuid-Afrika of Namibië is goed te doen met kinderen. 

Ze hebben hun eigen plekje in de camper tijdens de hele reis en u hoeft niet steeds de koffers in en uit te pakken. Uiteraard kunnen we ook in Tanzania en Kenia speciale familiereizen voor u samenstellen, inclusief bijvoorbeeld een bezoek aan een Masai school of een olifantenweeshuis. Verblijven in een vierpersoonstent met uitzicht op de Serengeti, voelt alsof u in een scene zit van de Lion King. Op de Seychellen of Mauritius kunt u heerlijk genieten van een ontspannen strandvakantie waarbij u overnacht in een familiesuite of appartement.

De familiereizen van Africa Feeling houden rekening met niet te lange afstanden en reistijden en kindvriendelijke accommodaties, waarbij u kunt denken aan familiekamers, safarihuizen, appartementen of villa’s. 

Belangrijk!

Indien u naar of via Zuid-Afrika reist met kinderen die jonger zijn dan 18 jaar, dan dient u naast een geldig paspoort in het bezit te zijn van een originele geboorteakte van de kinderen en, indien niet beide biologische ouders meereizen, een geautoriseerd toestemmingsformulier van de thuisblijvende ouder(s). Neem voor meer informatie contact op met Africa Feeling of uw reisagent.

Alle Familiereizen

  • Alle
  • Botswana
  • Kenia
  • Mauritius
  • Namibië
  • Zimbabwe
  • Zuid-Afrika
Familiesafari Bush Breakaway
Autorondreizen, Autorondreizen, Bestemmingen, Familiereizen, Familiereizen, Inspiratie, Safari, Safari, Specials, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika
Combinatiereis safari en strand; Zuid-Afrika en Mauritius
Autorondreizen, Autorondreizen, Bestemmingen, Familiereizen, Familiereizen, Familiereizen, Huwelijksreizen, Huwelijksreizen, Inspiratie, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Safari, Safari, Safari, Strand, Strand, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika