Bel me terug

 

Strandverlenging Mozambique Vila do Paraiso

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

 
Neem contact op

STRANDVERLENGING MOZAMBIQUE – VILA DO PARAISO 
5 Overnachtingen in Vila do Paraiso
Verblijf in een comfortabele 4-Bedroom Villa op basis van logies  
Retour transfer luchthaven Vilanculos – Vila do Paraiso inbegrepen

Na uw safari-avontuur kunt u de reis verlengen met een paar heerlijke dagen aan het prachtige strand van Mozambique waar u verblijft in één van de villa’s in Villa do Paraiso. Villa do Paraiso ligt iets ten noorden van Vilanculos en is daarom het beste te bereiken met een rechtstreekse vlucht vanaf Kruger Mpumalanga naar Vilanculos.

Dag 1: Kruger Mpumalanga – Vilanculos/Mozambique
Uw reis start op de luchthaven van Kruger Mpumalanga (Nelspruit) voor uw vlucht naar Vilanculos (vlucht niet inbegrepen, informeer naar de mogelijkheden). Aansluitend heeft u een transfer naar uw accommodatie Villa do Paraiso. 

Dag 2-5: Mozambique
De villa’s van Villa do Paraiso zijn geschikt voor maximaal 8 personen. De villa’s zijn voorzien van 4 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen met ensuite badkamer, woonkamer, moderne keuken, grote patio/tuin, een gemeubileerde veranda met plungepool. Uw persoonlijke butler is de hele dag beschikbaar voor het bereiden van maaltijden, en regelt de schoonmaak en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Er is ook een restaurant en een bar waar u terecht kunt voor een tropische cocktail. Vanuit uw accommodatie zijn er talloze land- en wateractiviteiten mogelijks zoals paardrijden, bezoek aan een lokale markt, island hoppen, picnics en barbecues op een van de tropische eilanden van de Bazaruto Archipel, boottrips per catamaran of dhow, duiken, snorkelen etc. Uiteraard kunt u ook heerlijk relaxen aan het mooie strand. Indien gewenst kunnen we het verblijf korter of langer maken.

Dag 6: Vilaculos
Vandaag heeft u een transfer naar de luchthaven van Vilanculos voor uw vlucht terug (vlucht niet inbegrepen). 

Prijsindicatie bij 4 samenreizende personen:  
Prijzen op aanvraag

Prijsindicatie bij 6 samenreizende personen:  
Prijzen op aanvraag

De vermelde reissommen zijn geldig bij deelname van 4 personen met verblijf in een 4-Bedroom Villa. Prijzen bij bezetting op basis van meer of minder personen op aanvraag. N.B. de accommodatie accepteert alleen kinderen vanaf 3 jaar oud.  De reissommen zijn exclusief eventuele toeslagen voor feestdagen en onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele tussentijdse wijzigingen. Indien uw verblijf twee prijsperiodes overlapt, zal de reissom apart worden berekend.

Inbegrepen:
* retour transfer luchthaven Vilanculos – Vila do Paraiso
* 5 overnachtingen in een 4-Bedroom Villa in Vila do Paraiso
* verblijf is op basis van logies
* dekking van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Niet inbegrepen:
* intercontinentale vluchten en luchthavenbelastingen
* regionale vlucht Kruger Mpumalanga Airport – Vilanculos
* maaltijden en drankjes
* optionele activiteiten en excursies
* reis- en annuleringsverzekering
* visumkosten Mozambique (US$ 50 per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen)
* bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking) 
* fooien en uitgaven van persoonlijke aard

Vluchten:
Vluchtprijzen wijzigen zeer regelmatig. Neem contact met ons op voor de actuele tarieven in uw reisperiode. Hoe eerder u de reis boekt des te voordeliger het tarief.