Bel me terug

 

Strandverlenging Mozambique Machangulo

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

 
Neem contact op

STRANDVERLENGING MOZAMBIQUE – MACHANGULO BEACH LODGE
5 overnachting in Machangulo Beach Lodge   
Verblijf in een prachtige Ocean View kamer op basis van halfpension 
Retour boottransfer Maputo – Machangulo Beach Lodge inbegrepen

Na uw safari-avontuur kunt u de reis verlengen met een paar heerlijke dagen aan het prachtige strand van Mozambique waar u verblijft op het schiereiland in Machangulo Beach Lodge.

Dag 1: Kruger Mpumalanga – Maputo – Mozambique
Uw reis start op de luchthaven van Hoedspruit waar u wordt opgewacht door onze vertegenwoordiger uit Mozambique. Na een rit van 5,5 – 6 uur (afhankelijk van het oponthoud bij de grens) komt u aan bij de haven van Maputo, waar vandaan de ferry vertrekt naar het schiereiland waar Machangulo Beach Lodge op gelegen is.

Dag 2-5: Mozambique
Machangulo Beach Lodge is een unieke accommodatie gelegen op de noordelijke punt van het gelijknamige schiereiland, pal tegenover Inhaca Island. Vanuit de lodge geniet u van de prachtige witte zandstranden en heeft u mooi uitzicht op de open zee. Verscholen in de duinen en de bossen zorgt Manchangulo Beach Lodge voor een warme en uitnodigende sfeer. Laat u heerlijk verwennen door het vriendelijke personeel en ervaar de enorme gastvrijheid. U verblijft hier 5 nachten in een Ocean View kamer (max. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 15 jaar) op basis van halfpension. Indien gewenst kunnen we het verblijf korter of langer maken.

Dag 6: Maputo
Vandaag gaat u met de boottransfer terug naar Maputo. Vervolgens heeft u een transfer naar de luchthaven van Maputo voor uw vlucht terug naar Nederland. 

N.B. Bij boeking zullen we de boottijden checken (dit is afhankelijk van de getijden) en afhankelijk van de tijden, is het eventueel noodzakelijk om een overnachting in Maputo bij te boeken.  Daarnaast is er bij aankomst geen steiger en dient u in enkeldiep water uit de boot te stappen.

Prijsindicatie bij 2 samenreizende personen 12-01 t/m 13-12 2024:  
€ 1.510 per persoon

Prijsindicatie bij 4 samenreizende personen (o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen 4 t/m 14 jaar) 12-01 t/m 13-12 2024:  
€ 1.140 per persoon

De vermelde reissommen zijn geldig bij deelname van 2 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen (4 t/m 14 jaar) in een Ocean View kamer (max. 4 personen). De reissommen zijn exclusief eventuele toeslagen voor feestdagen en onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele tussentijdse wijzigingen. Indien uw verblijf twee prijsperiodes overlapt, zal de reissom apart worden berekend.

Inbegrepen:
* transfer luchthaven Hoedspruit – Maputo ferryhaven
* retour boottransfer Maputo Marina – schiereiland Machangulo Beach Lodge
* 5 overnachtingen in een Ocean View kamer in Machangulo Beach Lodge (max. 4 personen per kamer)
* verblijf is op basis van halfpension inclusief water
* transfer Maputo Marina – luchthaven Maputo
* dekking van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

6=5 special
In de periode 12 januari – 13 december 2024 geldt er een 6=5 korting. U kunt dus eventueel ook 6 nachten verblijven in plaats van 5 nachten voor bovenstaande tarieven. N.B. dit is niet combineerbaar met de honeymoon special.

Honeymoon Special:
In de periode 12 januari – 13 december 2024 ontvangt de bruid 50% korting (niet in combinatie met andere specials en alleen op de accommodatie prijs en bij een minimum verblijf van 5 nachten). Tevens ontvangt u een Spavoucher t.w.v. USD 50,- , een diner op de patio van uw kamer en een romantische dhow cruise naar Santa Maria Village. 

Niet inbegrepen:
* intercontinentale vluchten en luchthavenbelastingen
* overige maaltijden en drankjes
* optionele activiteiten en excursies
* reis- en annuleringsverzekering
* visumkosten Mozambique (US$ 50 per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen)
* bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking) en SGR € 5,- per persoon
* fooien en uitgaven van persoonlijke aard

Vluchten:
Vluchtprijzen wijzigen zeer regelmatig. Neem contact met ons op voor de actuele tarieven in uw reisperiode. Hoe eerder u de reis boekt des te voordeliger het tarief.