Bel me terug

 

Familiesafari Bush Breakaway

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Safari combineren met strand?

U kunt deze safarireis gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een verlenging in Kaapstad en omgeving. Of wat dacht u van een strandverlenging op het tropische eiland Mauritius?  Geef uw persoonlijke wensen aan middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

 
Neem contact op

BUSH BREAKAWAY
Korte safarireis o.b.v. transfers met diverse safari-activiteiten in en rondom het Kruger Park
Verblijf in een rondavel of Bushvilla op steenworp afstand van het Kruger Park en in luxe boutique lodge nabij Hoedspruit
Game drives in het Kruger Park en hele dag Panorama Route/Blyde River Canyon
Natuurwandeling en begeleide mountainbiketocht vanuit Unembeza Boutique Lodge
Optioneel te combineren met een strandverlenging op Mozambique

Deze reis staat geheel in het teken van safari’s, de prachtige natuur van Zuid-Afrika en met een beetje geluk een bijzondere ontmoeting met de volledige Big Five! Deze korte reis is bij uitstek geschikt voor families in alle leeftijdscategorieën of vrienden die tijd met elkaar willen doorbrengen in de bush. Tal van activiteiten zijn inbegrepen: safari’s in het Krugerpark en een aangrenzend privéreservaat, een wandelsafari, mountainbike tocht en een excursie naar de indrukwekkende Blyde River Canyon. U kunt deze reis ook koppelen aan een strandarrangement op Mozambique. Spreekt het programma u aan, maar reist u met z’n tweeën, dan is deze reis ook zeer geschikt. Wij passen het kamertype aan aan de grootte van uw gezelschap. De activiteiten onderneemt u samen met de andere gasten van de lodges.

 

Bij het boeken van deze reis levert Africa Feeling een bijdrage aan de volgende projecten:
De bekroonde liefdadigheidsorganisatie Hlokomela, actief in het geven van voorlichting over hiv en aids, het ontwikkelen van een bewustmakingsprogramma voor borstkanker en een programma voor herbruikbaar maandverband. Tijdens uw verblijf in Unembeza worden vnl biologische producten zoals shampoo, wijn en kruiden gebruikt om de lokale bevolking te steunen. Eco Kids Phalaborwa initieert bewustwording bij kinderen voor natuurbehoud en wildlife met o.a. als doel het tegengaan van stroperij.   

 

Dag 1-5: Johannesburg-Hoedspruit
U vliegt met een binnenlandse vlucht rechtstreeks van Johannesburg naar Hoedspruit, aan de rand van het Krugerpark. Na aankomst wordt u verwelkomd door uw chauffeur die de transfers naar de Sefapane Lodge of de Bushvillas on Kruger verzorgt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om vanuit Johannesburg per huurauto naar de accommodatie te rijden (ca. 6,5 uur). U verblijft de komende vijf nachten in een standaard Rondavel (2 personen) of Familie Rondavel (max 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar) bij de Sefapane Lodge of in een vier- tot zespersoons Bushvilla bij Bushvillas on Kruger op basis van logies en ontbijt (Het ontbijt is bij verblijf in de Bushvillas on Kruger ook bij de Sefapane Lodge). Tevens is 5x diner inbegrepen (Bij Bushvillas on Kruger is dit 5x een Braaipakket). De Bushvilla is voorzien van een ruime woonkamer met TV en DVD-speler, volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers met en-suite badkamer, 1 slaapkamer op de vide, een extra badkamer op de begane grond, buitendouche en een grote veranda met tafel, stoelen en een braai met uitzicht op het meertje. Gratis WiFi is aanwezig. 

De volgende activiteiten zijn inbegrepen tijdens uw verblijf in Sefapane Lodge en bij de Bushvillas on Kruger:
Dag 1 – Avondsafari; een safari per open 4×4 voertuig. Na een pauze voor een drankje bij zonsondergang begint de zoektocht naar dieren die ’s nachts actief zijn. Bij terugkomst in de lodge geniet u van een welverdiend diner. 

Dag 2 – Rond 05.45 uur vertrekt u voor een ochtend safari in het Krugerpark. Bij het krieken van de dag rijdt u het park binnen en gaat u op zoek naar de Big Five en de vele andere dieren die in het park leven.  De middag heeft u ter vrije besteding in de lodge.

Dag 3 – Deze dag heeft u ter vrije besteding. Ter plaatse kunt u uiteraard kiezen voor een optionele activiteit (niet inbegrepen), zoals een wandelsafari (vanaf 12 jaar) of een bezoek aan de lokale dorpen in de omgeving. 

Dag 4 – Vandaag bezoekt u de bezienswaardigheden aan de Panorama Route, de bekende toeristische route door de Blyde River Canyon. De rotsformatie De Drie Rondavels, Bouke’s Luck Potholes, het uitzichtpunt God’s Window, diverse watervallen en het 19e eeuwse goudzoekersstadje Pilgrims Rest zullen allemaal de revue passeren. Entreegelden zijn inbegrepen. De lunch is voor eigen rekening. 

Dag 5  – Deze dag heeft u ter vrije besteding. U kunt lekker relaxen bij het zwembad  of op uw eigen veranda. Uiteraard kunt u ook deelnemen aan een van de andere activiteiten die vanuit Sefapane Lodge of Bushvillas on Kruger worden georganiseerd. Wanneer u een huurauto tot uw beschikking heeft, kunt u ook zelf op ontdekking in het Kruger National Park.

Dag 6-7: Phalaborwa-Hoedspruit
Na het ontbijt is het tijd om te vertrekken richting Hoedspruit. De komende twee nachten verblijft u in de sfeervolle Unembeza Boutique Lodge. Deze kleinschalige lodge is met veel oog voor detail ingericht en biedt u alle comfort die u zich maar kunt wensen. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals safari’s te voet, paard of mountainbike. Vanuit de lodge kunt u ook een game drive boeken in een Big 5 Game Reserve of een bezoek brengen aan het Moholoholo dierenopvangcentrum. Bij uw verblijf zijn het ontbijt, diner en een begeleide mountainbike safari inbegrepen. U slaapt in een van de mooie deluxe rooms. Bij een gezelschap van 4 personen slaapt u in een Family Wing en bij 6 personen in 2x een garden suite.

Dag 8: Hoedspruit-Johannesburg/Mozambique
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Hoedspruit gebracht, waar u incheckt voor uw vlucht naar Johannesburg. Hier stapt u over op de vlucht naar Amsterdam of naar uw volgende bestemming. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen op per huurauto zelf vanuit Hoedspruit terug te rijden naar Johannesburg. We kunnen ook een strandverlenging aanbieden op Mozambique. 

We hebben speciaal voor families twee arrangementen samengesteld voor een 6 daagse strandverlenging op Mozambique. 

Optie 1: Strandverlenging Mozambique in Vila do Paraiso (families v.a. 4 personen) 

Optie 2: Strandverlenging Mozambique in Machangulo (2-4 personen)

 

ST_OOR_rechtsonder_def

Prijsindicatie 09-01-2024 t/m 13-12-2024:

Bij 2 personen in een standaard rondavel/deluxe room
vanaf: € 1.175 per persoon exclusief vluchten

Bij 4 personen in een familie rondavel (2 volw + 2 kinderen t/m 11 jaar)/1x family wing Villa Mbali of Villa Mhlabeni
vanaf: €1.140 per persoon exclusief vluchten

Bij 4 personen in een Bushvilla/1x family wing Villa Mbali of Villa Mhlabeni
vanaf: €1.170 per persoon exclusief vluchten

Bij 6 personen in een Bushvilla/2x garden suite
vanaf: € 1.080 per persoon exclusief vluchten

Inbegrepen:
* aankomsttransfer Hoedspruit airport – Sefapane Lodge/Bushvillas on Kruger
* 5 overnachtingen Sefapane Lodge (4*) inclusief ontbijt en 5x diner (bij 2 volwassenen of 2 volwassenen met 2 kinderen t/m 11 jaar)  OF: 5 overnachtingen Bushvillas on Kruger (4*) inclusief ontbijt bij de Sefapane Lodge en 5x braaipakket bij 4 of 6 personen
* avondsafari (c.a. 3 uur), ochtendsafari (c.a. 3 uur), hele dag Blyde River Canyon/Panoramaroute
* transfer Sefapane Lodge/Bushvillas on Kruger – Unembeza Boutique Lodge
* 2 overnachtingen Unembeza Boutique Lodge (4*) inclusief ontbijt en diner in een deluxe kamer (bij 2 personen) of in een Family Wing Villa Mbali/Villa Mhlabeni (bij 4 personen) of in 2x een 3-persoons garden suite (bij 6 personen)
* begeleide mountainbike safari
* transfer Unembeza – luchthaven Hoedspruit
* dekking van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Niet inbegrepen:
* vluchten en luchthavenbelastingen
* overige maaltijden en drankjes
* optionele activiteiten
* Parkentreegelden en conservationfees
* reis- en annuleringsverzekering
* bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking) en bijdrage SGR € 5,- per persoon.
* uitgaven van persoonlijke aard