Bel me terug

 

Onze reisspecialisten

Mirjam Bruinvelds

Directeur en eigenaar

Mirjam Bruinvelds is eigenaar van Africa Feeling en heeft vrijwel alle landen in Zuidelijk- en Oost-Afrika bezocht. “Een hele bijzondere reis was islandhoppen op de Seychellen met mijn gezin. Wat een paradijs! Tanzania is mijn favoriete safaribestemming; het noorden met de enorme vlaktes van de Serengeti, maar ook het zuiden heeft een enorme indruk op mij gemaakt. De prachtige Afrikaanse zonsondergang tijdens een bootsafari in Selous, je wordt er stil van! Maar ook een autorondreis door Namibië, luieren aan een van de prachtige stranden en genieten van het lekkere eten op Mauritius of een bezoek aan het bruisende Kaapstad behoren tot mijn favorieten.”

Esmée de Leau

Reserveringen en Sales

Esmée de Leau werkt inmiddels ruim 11 jaar bij Africa Feeling. “Mijn passie voor Afrika is zeer groot maar sinds ik het unieke eiland Madagascar heb bezocht met zijn vele lemuren en bijzondere flora behoort deze bestemming tot mijn favorieten. Zuid-Afrika heb ik meerdere keren bezocht en de diversiteit van dit land spreekt mij zeer aan.” In Namibië kun je uren rondrijden zonder iemand tegen te komen en geniet je van de prachtige woestijnlandschappen. Op safari gaan is het mooiste wat er is, iedere keer beleef je weer een nieuw avontuur en leer je weer zoveel meer over de afrikaanse wildernis. Afrika is uniek en bijzonder en ik deel graag mijn kennis en ervaringen met u zodat u ook de ultieme Africa Feeling gaat beleven.

Hannie Coers

Reserveringen en Sales

Mijn liefde voor Afrika startte met een 4-weekse rondreis door Zuid-Afrika, ik ging houden van Afrika en raakte dat gevoel vervolgens nooit meer kwijt. Reizen naar Afrika is voor mij puur genieten: de ongerepte natuur, het wild observeren in haar natuurlijke habitat en niet te vergeten de prachtige zonsondergangen waar Afrika om bekend staat! Mijn favoriete ervaring in Afrika is een meerdaagse wandelsafari in Zambia; dichter bij de natuur kun je niet komen. Ook de ongerepte natuurgebieden van Botswana en Kenia vind ik spectaculair. Ik deel mijn kennis graag met u en stel met veel plezier uw Afrika-belevenis samen aan de hand van uw wensen!

Annelies Mende

Back-office

Annelies Mende werkt sinds 2018 bij Africa Feeling als medewerker backoffice. “Ik heb een grote voorliefde voor reizen en werk al sinds 1992 in het toerisme. Ik heb veel van de wereld gezien waaronder een aantal Afrikaanse landen. Recentelijk heb ik een bezoek gebracht aan Zuid-Afrika en daarbij een aantal private game-reserves bezocht en de omgeving van het Kruger. Een onvergetelijke ervaring was! Daarnaast staan er zeker nog een aantal landen van het geweldige continent Afrika op mijn Bucketlist. Door mijn ruime ervaring in het toerisme heb ik in het verleden al veel maatwerkreizen naar Afrika mogen organiseren, waaronder ook golfreizen. Ik ben hierdoor goed op de hoogte van de golfmogelijkheden in bijv. Zuid-Afrika en Mauritius. Duiken is een grote passie van mij en ook hierin kan ik mijn collega’s van Africa Feeling goed advies geven. 

Ellen van Dijk

Reserveringen

Na diverse omzwervingen in de reiswereld ben ik sinds vorig jaar november neergestreken bij Africa Feeling. Mijn eerste kennismaking met Afrika was een selfdrive reis door Zimbabwe. Een fantastische ervaring met het wild in Hwange National Park en natuurlijk de Victoria Falls als hoogtepunt. Om onze kinderen ook meer van de wereld te laten zien, hebben we een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt. De impact en het enthousiasme wat dit heeft achtergelaten zal ik nooit vergeten. Mijn focus zal daarom ook liggen op het enthousiasmeren van dit prachtige, vriendelijke en zeer toegankelijke land. Oog in oog staan met een leeuwenfamilie, ziplinen of fietsen tussen de wijnvelden in Stellenbosch, vooral deze afwisseling maakte Zuid-Afrika voor mij onvergetelijk.