Bel me terug

 

Onze reisspecialisten

Mirjam Bruinvelds

Directeur en eigenaar

Mirjam Bruinvelds is eigenaar van Africa Feeling en heeft vrijwel alle landen in Zuidelijk- en Oost-Afrika bezocht. “Een hele bijzondere reis was islandhoppen op de Seychellen met mijn gezin. Wat een paradijs! Tanzania is mijn favoriete safaribestemming; het noorden met de enorme vlaktes van de Serengeti, maar ook het zuiden heeft een enorme indruk op mij gemaakt. De prachtige Afrikaanse zonsondergang tijdens een bootsafari in Selous, je wordt er stil van! Maar ook een autorondreis door Namibië, luieren aan een van de prachtige stranden en genieten van het lekkere eten op Mauritius of een bezoek aan het bruisende Kaapstad behoren tot mijn favorieten.”

Esmée de Leau

Reserveringen en Sales

Esmée de Leau werkt inmiddels ruim 7 jaar bij Africa Feeling. “Mijn passie voor Afrika is zeer groot maar sinds ik vorig jaar het unieke eiland Madagascar heb bezocht met zijn vele lemuren en bijzondere flora behoort deze bestemming tot mijn favorieten. Zuid-Afrika heb ik meerdere keren bezocht en de diversiteit van dit land spreekt mij zeer aan.” In Namibië kun je uren rondrijden zonder iemand tegen te komen en geniet je van de prachtige woestijnlandschappen. Op safari gaan is het mooiste wat er is, iedere keer beleef je weer een nieuw avontuur en leer je weer zoveel meer over de afrikaanse wildernis. Afrika is uniek en bijzonder en ik deel graag mijn kennis en ervaringen met u zodat u ook de ultieme Africa Feeling gaat beleven.

Martine Dun

Reserveringen

Mijn passie voor Afrika is ontstaan tijdens mijn stage in Kaapstad. Ik heb een half jaar in deze prachtige stad mogen wonen, waardoor ik de moederstad goed heb leren kennen. Naast Kaapstad heb ik ook veel andere plekken van Zuid-Afrika gezien waaronder de tuinroute en private game reserves. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan in het samenstellen van rondreizen op maat door Zuidelijk Afrika, waardoor ik nog meer bewondering heb gekregen voor dit continent. Ik heb nog een aantal landen in Afrika hoog op mijn Bucketlist staan, want Afrika is prachtig. Het Afrikaanse wild en de natuur ontdekken vind ik het mooiste om te doen. Ik deel mijn passie en ervaringen graag en help u met veel plezier met het samenstellen van een geweldige reis die past bij uw wensen.

Mariëlle de Gooyert

Reserveringen

Mariëlle de Gooyert is in februari 2019 begonnen als maatwerkspecialist, maar heeft al 20 jaar ervaring in de reisbranche. “Ruim 10 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Afrika tijdens een avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika. Sindsdien ben ik verliefd geworden op het continent. De mensen, de geuren en kleuren, de muziek, het afwisselende landschap en uitbundige dierenleven hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Door mijn werk heb ik ook de paradijselijke bestemmingen Mauritius en Seychellen bezocht. Ideaal om te combineren met een (safari)rondreis. Tijdens mijn reis naar Zimbabwe waren er ook veel mooie mooie momenten zoals dineren bij het kampvuur met als achtergronddecor een kudde olifanten bij de drinkplaats, een boottocht over de Zambezi rivier tussen de Nijlpaarden en mijn hoogtepunt was een helikoptervlucht over de Victoria Watervallen. Door mijn werkervaring ken ik inmiddels alle facetten van het touroperating vak, maar het samenstellen van complexe maatwerkreizen blijft voor mij het leukste werk dat er bestaat.

Annelies Mende

Back-office

Annelies Mende werkt sinds februari 2018 bij Africa Feeling als medewerker van onze backoffice. “Ik heb een grote voorliefde voor reizen en werk al sinds 1992 in het toerisme. Ik heb veel van de wereld gezien waaronder een aantal Afrikaanse landen. Daarnaast staan er zeker nog een aantal landen van het geweldige continent Afrika op mijn Bucket-list. Door mijn ruime ervaring in het toerisme heb ik in het verleden al veel reizen naar Afrika mogen organiseren. Ik heb tijdens mijn loopbaan ook golfreizen samengesteld en ben hierdoor goed op de hoogte van de golfmogelijkheden in Zuid-Afrika. Duiken is een grote passie van mij en ook hierin kan ik mijn collega’s van Africa Feeling goed advies in geven.
Vanzelfsprekend assisteer ik mijn collega’s graag op de achtergrond bij het organiseren van een fantastische reis voor u uit ons reisaanbod”

Simone Golob

Graphic Designer