Bel me terug

Leendert Nieuwboer en Johanna Kuijpers | Seychellen

05 Mar Leendert Nieuwboer en Johanna Kuijpers | Seychellen

In oktober 2023 zijn klanten Nieuwboer/Kuijpers met Africa Feeling op reis geweest naar de Seychellen. Deze reis hebben we samengesteld in samenwerking met Travel XL Reisburo Astra. Klanten hebben tijdens deze reis meerdere eilanden gecombineerd, ook wel Island hopping genoemd. Ze begonnen hun reis op het eiland Praslin. Praslin Island is het op een na grootste eiland en strekt zich uit over bijna 40 vierkante kilometer. Het beschikt over weelderige tropische jungle, omzoomd door ongerepte wereldberoemde stranden met kristalhelder turkoois water. Praslin is de thuisbasis van het UNESCO Werelderfgoed, het natuurreservaat Vallee de Mai. Populaire activiteiten zijn onder andere het spotten van schildpadden, snorkelen, duiken en varen. Klanten verbleven hier 4 nachten in het Bliss hotel, een kleinschalig boutique hotel in Grand d’Anse op steenworp afstand van het gelijknamige strand. Hierna reisden klanten naar het volgende eiland La Digue. Dit ligt op ongeveer een half uur varen van Praslin vandaan. De bewoners van La Digue houden zich veelal aan de traditionele leefwijze vast, het belangrijkste vervoermiddel is de ossenkar. Anse Source d’Argent is een schitterend wit koraalstrand met prachtige granietformaties en hangende palmbomen. Je kan het eiland per fiets verkennen maar ook snorkel- en duiktrips behoren tot de mogelijkheden. Klanten verbleven hier 4 nachten in de accommodatie La Digue Island Lodge gelegen aan het witte strand van Anse Reunion.
De laatse 4 nachten gingen klanten per boot terug naar het eiland Mahe waar ze verbleven in het Bliss Hotel bij Beau Vallon en dat wordt omgeven door een tropische tuin. De inrichting is met veel natuurlijke materialen in een moderne minimalistische stijl. Alle bootovertochten en transfers tussen de eilanden en van de havens naar de accommodaties waren door Africa Feeling geregeld zodat klanten onbezorgd konden genieten van hun reis. Onderstaande enthousiaste review ontvingen wij van de reisagent na terugkomst van hun reis.  

Onze reis naar de Seychellen was in 1 woord fantastisch! We hebben tijdens onze reis 3 eilanden bezocht: Praslin, la Digue en Mahé. Op elk eiland verbleven we 4 nachten.

Het is er echt paradijselijk, prachtige natuur en mooie stranden. Alles was perfect geregeld door Africa Feeling en de lokale partner. 

De transfers waren elke keer keurig op tijd. Op elk eiland kregen we een korte uitleg van de lokaal agent. Deze was ook heel gemakkelijk te bereiken via WhatsApp voor het reserveren van autohuur of excursies. Ook de hotels waren allemaal erg goed. Kortom: zeker doen!

Wij danken Africa Feeling hartelijk voor een geweldige vakantie!

Leendert Nieuwboer en Johanna Kuijpers