Bel me terug

Familie van Nisselroij | Kenia

19 Sep Familie van Nisselroij | Kenia

In augustus 2022 hebben we met ons gezin een 13-daagse rondreis gemaakt naar Kenia. Bij aankomst in Nairobi verbleven we 1 nacht in een airport hotel. De volgende dag begon onze 5 daagse privé-safari. Onder leiding van een gids bezochten we de natuurparken Amboseli en Tsavo West National Park. Voor ons gezin was een 2×2 daagse safari ook de perfecte lengte, als het goed is heb je dan alles gezien wat je wil zien! Onze gids Justus was super gemotiveerd en had goede informatie en wist ons veel over de omgeving en de dieren te vertellen. We hebben heel veel wilde dieren gezien zoals: olifanten, giraffen, buffels, luipaard, leeuwen en nijlpaarden. We hoefden zelf niets te doen, alleen maar te genieten en foto’s te maken.
We hebben ook een bezoek aan Maasai dorp gebracht wat ook erg interessant is om te doen. Hier ontdek je hoe de Maasai echt leven, hun gebruiken en tradities. Onze safari eindigde in Mombasa waar we nog 7 dagen verbleven in  Sands at Chale op Chale Island. Dit resort is gelegen op een prachtig privé-eilandje voor de kust van Mombasa, Diana Beach. Hier konden we onze laatste dagen even heerlijk bijkomen en relaxen en genieten van de mooie zandstranden. 
Wij hebben genoten van onze reis naar Kenia die super goed georganiseerd was en helemaal verzorgd!  Het vervoer van luchthaven naar hotels alsmede ons vervoer in de parken was prima. Onze gids regelde alles van toegang tot de parken en check-in bij de lodges.
Het was een zeer geslaagde en fantastische vakantie en tot in de puntjes geregeld door YourTravel en Africa Feeling. Kenia is echt een aanrader voor diegene die onbezorgd wil genieten van Safari en strand.

Hartelijke groet familie van Nisselroij