Bel me terug

 

Corona

 Corona 

30 juni 2020

De uitbraak van het coronavirus is dagelijks uitgebreid in het nieuws en ook Africa Feeling houdt de situatie nauwlettend in de gaten. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de mogelijke invloed van het coronavirus op uw reisplannen. Uiteraard staat de veiligheid van onze reizigers voorop. Als ANVR-lid staan wij in nauw contact met de ANVR, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en onze lokale partners.
– ANVR geeft antwoord op de meest gestelde vragen, lees hier meer
– Op de website van Ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u per land het reisadvies opzoeken, lees hier meer

Mocht u al een reis bij ons hebben geboekt en er verandert iets dat van invloed is op uw reis, dan nemen we meteen contact met u op. Dit gaat op volgorde van vertrekdatum.

1) Klanten met vertrek tot en met 31 augustus 
Wij hebben inmiddels contact gehad met al onze klanten die in juli en augustus op reis zouden gaan. Een groot aantal luchtvaartmaatschappijen hebben een omboekbeleid tot en met 31 augustus. Africa Feeling doet er echt alles aan om ervoor te zorgen dat u uw mooie reis alsnog in de toekomst kunt maken. Om tot de beste oplossing te komen, bekijken we de mogelijkheden per geboekte reis. We zijn daarin afhankelijk van de medewerking van onze partners, zoals luchtvaartmaatschappijen, lokale agenten en accommodaties. Zij hanteren allen andere voorwaarden. We zullen echter ons uiterste best doen om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. De mogelijke meerkosten voor een andere reisdatum hangen echter geheel van de reisperiode en type reis af.  We doen met alle betrokken partijen ons uiterste best om dit zo voordelig mogelijk voor u te laten uitpakken. 

 

2) Klanten met vertrek na 1 september
Op dit moment is bekend dat een aantal landen zoals bijvoorbeeld Mauritius, Seychellen en Tanzania hun grenzen al weer hebben geopend of op korte termijn gaan openstellen. Maar op dit moment is er nog veel onduidelijkheid of wij als Nederlanders naar deze landen mogen reizen. De meeste landen zullen waarschijnlijk in september weer reizigers ontvangen dus de kans is klein dat er een omboekbeleid komt. 
Dit betekent dat voor vertrekken na 1 september op dit moment onze normale annuleringsvoorwaarden van kracht zijn. Lees hier onze voorwaarden. Wij bekijken dossier per dossier op volgorde van vertrekdatum en nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken als er iets verandert.  Mocht u zelf vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

De situatie rondom het Corona-virus wijzigt dagelijks. Wij houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Wij verwijzen tevens naar de website van ANVR, Ministerie van Buitenlandse Zaken en het RIVM voor meer informatie.