Bel me terug

 

Corona

 Corona 

13 oktober 2021

De uitbraak van het coronavirus is nog steeds dagelijks in het nieuws en ook Africa Feeling houdt de situatie nauwlettend in de gaten. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de mogelijke invloed van het coronavirus op uw reisplannen. Uiteraard staat de veiligheid van onze reizigers voorop. Als ANVR-lid staan wij in nauw contact met de ANVR, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en onze lokale partners.
– ANVR geeft antwoord op de meest gestelde vragen, lees hier meer
– Op de website van Ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u per land het reisadvies opzoeken, lees hier meer

Mocht u al een reis bij ons hebben geboekt en er verandert iets dat van invloed is op uw reis, dan nemen we meteen contact met u op. Dit gaat op volgorde van vertrekdatum.


Klanten met vertrek tot en met 1 oktober 2021
Wij hebben inmiddels contact gehad met al onze klanten die tot en met 1 oktober op reis zouden gaan. Een groot aantal luchtvaartmaatschappijen hebben een omboekbeleid. Africa Feeling doet er echt alles aan om ervoor te zorgen dat u uw mooie reis alsnog in de toekomst kunt maken. Om tot de beste oplossing te komen, bekijken we de mogelijkheden per geboekte reis. We zijn daarin afhankelijk van de medewerking van onze partners, zoals luchtvaartmaatschappijen, lokale agenten en accommodaties. Zij hanteren allen andere voorwaarden. Wanneer u besluit om te boeken zullen we ons uiterste best doen om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. De mogelijke meerkosten voor een andere reisdatum hangen echter geheel van de reisperiode en type reis af.  We doen met alle betrokken partijen ons uiterste best om dit zo voordelig mogelijk voor u te laten uitpakken. 

Op dit moment geldt nog steeds code oranje voor alle bestemmingen buiten Europa (m.u.v. de Antillen) maar we hebben goede hoop dat hier heel snel verandering in komt. De meeste bestemmingen die wij aanbieden zijn alweer opengesteld voor internationale reizigers. We wachten alleen nog op toestemming van het ministerie van Buitenlandse Zaken. We staan ook in nauw contact met onze lokale partners om de situatie ter plaatse in de gaten te houden. Wij zullen op volgorde van vertrekdatum contact met u opnemen als er wijzigingen of aanpassingen aan uw reis nodig zijn. Mocht u zelf vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Op dit moment gelden voor alle vertrekken vanaf 1 oktober onze normale annuleringsvoorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. 

De situatie rondom het Corona-virus wijzigt dagelijks. Wij houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Wij verwijzen tevens naar de website van ANVR, Ministerie van Buitenlandse Zaken en het RIVM voor meer informatie.