Bel me terug

 

Majeka House

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

en Majeka House is gelegen in een groene en rustige wijk van Stellenbosch, Zuid Afrika. Het kleine landgoed is een goede uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan de talrijke prestigieuze wijngaarden in de omgeving en golfbanen

033-2860912

Neem contact op

Majeka House

en Majeka House is gelegen in een groene en rustige wijk van Stellenbosch, Zuid Afrika. Het kleine landgoed is een goede uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan de talrijke prestigieuze wijngaarden in de omgeving en golfbanen. Het ligt op slechts 5 minuten van het historische centrum van Stellenbosch met zijn prachtige architectuur, culturele attracties en sfeervolle eetgelegenheden.Het Majeka House biedt verschillende typen kamers; de comfortabele premier kamers, de ruimere superior kamers met groot terras en uitzicht op het zwembad, 2 luxe pool suites en een villa voorzien van een lounge, 2 slaapkamers, keuken en een privé-zwembad; ideaal voor families. Alle kamers zijn o.a. voorzien van airconditioning, gratis toegang tot draadloos internet, lavazza koffie- en theemachine en flatscreen televisie.
Verder beschikt Majeka over een top restaurant, verwarmd overdekt zwembad met een open dak en een Spa. U vindt hier dezelfde luxe als in de 5-sterren hotels in Kaapstad, maar als u van kleinschaligheid houdt, is this the place to be!