Bel me terug

 

Bloomestate Luxury Retreat

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

In het historische Swellendam, op 2 uur rijden van Kaapstad en aan het begin van de Tuinroute ligt het verrassend moderne Bloomestate

033-2860912

Neem contact op

Bloomestate Luxury Retreat

In het historische Swellendam, op 2 uur rijden van Kaapstad en aan het begin van de Tuinroute ligt het verrassend moderne Bloomestate Luxury Retreat. Liefhebbers van stijl, moderne architectuur en de mooie dingen van het leven vinden hier hun inspiratie!
Op het ruime, boomrijke terrein bevinden zich het huis met de receptie en de ontbijtruimten. De lounge ligt iets verderop met een open haard en een gezellige moderne bar. Buiten is een groot overdekt terras met uitzicht op de Langeberg Mountains. De inrichting van de 7 lichte kamers is geinspireerd door de seizoenen en de elementen aarde, wind en vuur. Alle kamers hebben ruime badkamers met aparte inloop douche en bad. Bovendien zijn de kamers voorzien van een design zitje met uitzicht op de tuin en de bergen en moderne faciliteiten zoals wireless internet, dvd, televisie, i-Pod docking station en natuurlijk een rijk gevulde minibar en thee- en koffiefaciliteiten. De openslaande deuren bieden toegang tot een privé-patio welke overloopt in de ruime, architectonisch aangelegde tuin. Het gevoel van ruimte en rust werkt ontspannend en om het relaxte gevoel te complementeren biedt Bloomestate wellness- en schoonheids-behandelingen. Ook is er een overdekte jacuzzi. In de direkte omgeving liggen maar liefst drie natuurparken ( De Hoop Nature Reserve, Bontebok National Park en het Marloth Nature Reserve) en bovendien ligt het wijngebied van Robertson net op de hoek. Voor de culinaire genieter heeft Swellendam een uitgebreide keuze aan restaurants.