Bel me terug

 

Hippo Hollow Country Estate

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

Het mooie Hippo Hollow Country Estate heeft een fantastische ligging aan de oevers van de Sabie rivier nabij het wereldberoemde Kruger National Park.

033-2860912

Neem contact op

Hippo Hollow

Het mooie Hippo Hollow Country Estate heeft een fantastische ligging aan de oevers van de Sabie rivier nabij het wereldberoemde Kruger National Park en Hazyview. De ruime kamers zijn smaakvol ingericht in een tijdloos “Out of Africa” thema. Vanuit het restaurant kunt u de nijlpaarden zien grazen bij de rivier en met een beetje geluk ziet u ze zelfs in de tuin. U kunt in Hippo Hollow heerlijk ontspannen bij een van de twee zwembaden of genieten van een fantastische zonsondergang met een heerlijk drankje in uw hand op het terras.
Hippo Hollow ligt tussen de Drakensbergen in het Westen en het laaggelegen Bushveld in het Oosten. Het Krugerpark bevindt zich op korte (rij)afstand. De chalets beschikken over een waterkoker en een badkamer met douche en toilet. Sommige kamers hebben tevens een balkon met uitzicht op de rivier. In de omgeving kunt u paardrijden, wandelen, golfen, raften of safari’s maken in het Krugerpark.