Bel me terug

 

Kagga Kamma Bush Lodge – Cederbergen

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

Vanuit Kaapstad rijdt u door het Cedergebergte en bereikt na ca. 250 kilometer Kagga Kamma. Kagga Kamma Bushmen Lodge is gelegen

033-2860912

Neem contact op

Kagga Kamma Bush Lodge – Cederbergen

 

Vanuit Kaapstad rijdt u door het Cedergebergte en bereikt na ca. 250 kilometer Kagga Kamma. Kagga Kamma Bushmen Lodge is gelegen in een privé-reservaat dat gekenmerkt wordt door indrukwekkende rotsformaties en een uniek landschap. Tijdens uw verblijf hier maakt u kennis met de fascinerende eeuwenoude cultuur van het San volk, ook wel “Bosjesmannen” genoemd. De Verenigde Naties hebben het bosjesmannenproject van Kagga Kamma tot ‘eco-toeristisch voorbeeld voor andere inheemse volken’ benoemd. Naast een bezoek aan de meer dan 6000 jaar oude rotstekeningen, gaat u op zoek naar de vele dieren die hier leven zoals zebra’s, struisvogels, gemsbok, bontebok en de zeldzame eland.

 

De Bushmen Lodge beschikt over 5 ruime rondavels, voorzien van een badkamer met bad, douche en toilet, een zitgedeelte, plafondventilator en koffie- en theefaciliteiten. De 10 unieke “cave suites” zijn gebouwd tegen de bergen en passen perfect in de omgeving en beschikken over een privé-terras. Om uw ervaring in dit gebied nog unieker te maken, kunt u op een luxe manier overnachten in de openlucht. De “outcrop” ligt apart van de lodge en u heeft hier de prachtige Afrikaanse sterrenhemel helemaal voor u alleen!

 

Verder is er een bar, tuin, zwembad, souvenirwinkeltje, spa, miniobservatorium en excursiemogelijkheden waaronder begeleide wandeltochten en quadbiken. Ontbijt wordt geserveerd in het restaurant de “lapa”; openlucht restaurant rondom het kampvuur. Bij uw verblijf in Kagga Kamma is het volgende inclusief:
verzorging op basis van volpension en een aantal excursies zoals bezoek aan de rotstekeningen, game drive per open voertuig, avond game drive en sterren kijken in het miniobservatorium.

 

Voor de overnachting “outcrop” in de openlucht (weersafhankelijk) betaalt u een toeslag.

 

Africa Feeling adviseert u minimaal 2 of 3 nachten in Kagga Kamma te verblijven.