Bel me terug

 

Morukuru Family

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

De Morukuru Family bestaat uit een vijftal topaccommodaties in Johannesburg, De Hoop Nature Reserve en het Madikwe Game Reserve.

033-2860912

Neem contact op

Morukuru Family

De Morukuru Family bestaat uit een vijftal topaccommodaties in Johannesburg, De Hoop Nature Reserve en het Madikwe Game Reserve. Alle accommodaties zijn aangesloten bij de prestigieuze keten Relais & Chateaux, wat garant staat voor hoogwaardige service en kwaliteit. De drie lodges in het Madikwe Game Reserve huurt u op exclusieve basis, dus u bepaalt zelf wanneer of hoe lang u op safari wilt en wanneer en wat u wilt eten. Het personeel staat geheel tot uw dienst, maar als u zelf uw drankje wilt inschenken, mag dat natuurlijk ook. De lodge is uw ‘home away from home’. Een buitengewoon prettig huis welteverstaan, met alle luxe om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. U maakt uw safari’s in het 75.000 hectare grote malariavrije privéreservaat Madikwe, dat op ca. 4 uur rijden ten noordwesten van Johannesburg is gelegen. Hier vindt u niet alleen de Big Five, maar ook vele andere dieren, waaronder de bedreigde Afrikaanse wilde hond. Uw ranger laat u graag kennismaken met de flora en fauna van Madikwe.

Owner’s House
Het ultra-luxe Owner’s House is met zijn twee slaapkamers geschikt voor 4 personen. Een ideaal verblijf voor honeymooners, samenreizende paren of een kleine familie. Het huis is gelegen in de schaduw van een grote Morukuru boom, aan de oevers van de Marico rivier. U vindt er alles wat u nodig heeft en nog meer. Een verwarmd zwembad en gratis WiFi zijn uiteraard ook aanwezig. Owner’s House ligt op loopafstand van River House, maar wordt volledig afzonderlijk gerund, tenzij u beide huizen voor uw gezelschap reserveert.

River House
River House beschikt over drie en-suite slaapkamers en een aparte familiekamer waar 4 kinderen kunnen verblijven in stapelbedden en spelen op de Playstation, computer of dvd’s kunnen kijken. Net als Owner’s House is River House qua inrichting een mix van Europese en Afrikaanse chic. Vanuit het verwarmde zwembad kijkt u uit over de bush waar zich van alles afspeelt. Geniet van uw maaltijden bij het kampvuur in de boma of op koude avonden aan de lange tafel bij de open haard in de huiskamer.

Farm House
Bestaat uw gezelschap uit maximaal 10 personen, dan kunt u ook kiezen voor een verblijf in de Farm House. In tegenstelling tot de andere twee huizen, ligt Farm House op een omheind terrein in het reservaat, waardoor kinderen zich vrij en veilig kunnen bewegen in de omgeving van het huis. De 5 ruime slaapkamers zijn vanuit de gezamenlijke huiskamer via een gang bereikbaar. Farm House is licht en eigentijds ingericht en heeft een iets meer informeel karakter dan de andere huizen. Het grote verwarmde zwembad nodigt uit voor een paar uurtjes gezelligheid en ontspanning met elkaar. Gasten van alle leeftijden zullen zich in Farm House onmiddellijk thuis voelen.