Bel me terug

 

Jaci’s Lodges

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

Jaci’s Lodges bestaat uit twee luxe zusterlodges namelijk Jaci’s Safari Lodge en Jaci’s Tree Lodge. Beide zijn gelegen in Madikwe Game Reserve

033-2860912

Neem contact op

Jaci’s Lodges

Het malariavrije Madikwe Game Reserve (75.000 hectare) was ooit onproductief land dat in zijn oorspronkelijke staat is teruggebracht. Inmiddels heeft Madikwe de op één na grootste olifantenpopulatie van Zuid-Afrika en ook de zeldzame wilde honden komen hier relatief veel voor. De rijke diversiteit van vegetatie trekt een grote verscheidenheid aan wild aan. Ook landschappelijk is Madikwe zeer divers. Kenmerkend voor Madikwe zijn de uitgestrekte savannelanden waarvan het gras niet zo heel hoog groeit, zodat je het wild goed kunt zien. Daarnaast kent het park open graslanden en rotsheuvels. Het reservaat is alleen toegankelijk voor gasten van de lodges. U maakt bij zonsopkomst en zonsondergang uitgebreide game drives in een open safarivoertuig van uw lodge, onder begeleiding van een deskundige ranger die u alles vertelt over de flora en fauna die u onderweg tegenkomt. Het reservaat ligt op ca. 4 tot 5 uur rijden ten noordwesten van Johannesburg. U kunt eventueel ook vanuit Johannesburg naar Madikwe vliegen.

Jaci’s Safari Lodge
De luxe en sfeervolle Jaci’s Safari Lodge is gelegen op enkele minuten loopafstand van de zusterlodge Jaci’s Tree Lodge. Jaci’s Safari Lodge is met name geschikt voor gezinnen met kinderen gezien de extra faciliteiten die in Safari Lodge aanwezig zijn, zoals familiekamers en een entertainment ruimte voor kinderen. Jaci’s Safari Lodge is gebouwd rondom een eeuwenoude termietenheuvel en heeft acht suites. De 6 luxe suites zijn ruime kamers met muren van canvas, waardoor een tentgevoel ontstaat. De suites zijn voorzien van een open haard, badkamer met bad en buitendouche en een houten veranda met uitzicht over een smal ravijn en riviertje. De Nare Suite is geschikt voor gezinnen van 6 personen, terwijl de Safari Suite 8 personen kan huisvesten. Deze twee laatste suites hebben een eigen zwembadje en een eigen ranger die u meeneemt op safari. Mongoose House is de nieuwste aanwinst in Safari Lodge; een 10-persoons huis dat voor tenminste 5 nachten gehuurd kan worden op self catering basis.

Jaci’s Tree Lodge
Jaci’s Tree Lodge is gebouwd op hoge palen tussen de bomen, waarbij het hoofdgebouw middels een houten pad met de kamers of Tree Houses zijn verbonden. De acht luxe en ruime Tree Houses zijn op ongeveer zes meter hoogte gebouwd aan de oevers van de Marico rivier en ingericht met natuurlijke materialen waarbij veel frisse kleuren zijn gebruikt. De badkamer heeft een stenen ligbad, een buitendouche, een open haard voor de koudere avonden en een buitendek, waarvandaan u optimaal van de omgeving en ‘s nachts van de sterren kunt genieten.