Bel me terug

 

Pumba Private Game Reserve

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 Persoonlijk reisadvies

Het malariavrije privéreservaat Pumba ligt op ca. 20 km ten westen van Grahmstown, in de provincie Oostkaap.

 

033-2860912

Neem contact op

Pumba Private Game Reserve

Het malariavrije privéreservaat Pumba ligt op ca. 20 km ten westen van Grahmstown, in de provincie Oostkaap. Naast de Big Five kunt u in het reservaat ook witte leeuwen tegenkomen; een zeldzame verschijning! Daarnaast zijn er meer dan 250 vogelsoorten geteld. Het reservaat biedt accommodatie in twee luxe lodges: Msenge Bush Lodge en Pumba Water Lodge. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan game drives in open safarivoertuigen van de lodge, bij zonsopkomst en zonsondergang. Ook worden er wandelsafari’s onder begeleiding van een ervaren gids georganiseerd. In de vrije uurtjes kunt u heerlijk relaxen aan de rand van het zwembad, maar u kunt ook boogschieten of vissen in Lake Cariega. Voor jonge kinderen worden ook diverse activiteiten georganiseerd om hen spelenderwijs kennis te laten maken met de natuur.

Msenge Bush Lodge

Msenge Bush Lodge bestaat uit 11 luxe suites met grote glazen wanden, zodat u zich vanuit uw kamer één voelt met de natuur. De suites zijn luxe ingericht en voorzien van alle comfort, waaronder een ensuite badkamer met bad en aparte douche, extra buitendouche, een inloopkast en een klein zwembadje. De suites kijken uit over een drinkplaats voor dieren en de bergen op de achtergrond.
Pumba Water Lodge
Deze lodge bestaat uit 12 luxe chalets: 8 impala chalets met hemelbed, 3 gemsbok chalets met ‘gewoon’ bed en 1 kudu suite met twee en-suite slaapkamers, een aparte lounge en een privé sauna. Alle chalets bieden een prachtig uitzicht op het Kariegameer. De chalets zijn luxe ingericht en voorzien van alle comfort,een en-suite badkamer met douche en apart ligbad. Buiten is er nog een extra douche en een klein zwembadje.