Bel me terug

 

Kariega Game Reserve

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 Persoonlijk reisadvies

Kariega Game Reserve is een 10.000 hectare groot malariavrij privéreservaat in de Oostkaap, op circa 10 minuten rijden van de kustplaats Kenton-on-Sea.

 

033-2860912

Neem contact op

Kariega Game Reserve

Kariega Game Reserve is een 10.000 hectare groot malariavrij privéreservaat, ca. 140 km ten oosten van Port Elizabeth en op circa 10 minuten rijden van de kustplaats Kenton-on-Sea. Het reservaat bestaat uit twee delen: het gedeelte ten oosten van weg R343 (waar Main Lodge en Ukhozi Lodge zijn gelegen) en het gedeelte ten westen daarvan (waar River Lodge, The Homestead en Settler’s Drift zijn gelegen). In deze ongerepte Afrikaanse wildernis vindt u een enorme variëteit in fauna, flora en vogels in een landschap dat vijf ecosystemen herbergt. Twee rivieren, de Kariega en Bushman’s rivier, stromen door het reservaat. De Big Five is aanwezig in Kariega, hoewel het luipaard zich zelden laat zien. In Kariega Game Reserve maakt u bij zonsopkomst en zonsondergang uitgebreide safari’s in open voertuigen onder begeleiding van een ervaren ranger. Ook kunt u een boottocht maken en de dieren op de oevers spotten. U geniet in Kariega volop van een echte ‘bush experience’ in een prachtige natuurlijke omgeving.

Main Lodge (4*)
Geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. U verblijft in één van de 21 en-suite chalets met 1, 2 of 3 slaapkamers, een huiskamer en een veranda. Sommige chalets hebben een klein zwembadje.

The Homestead (4*)
Deze lodge met 7 kamers huurt u op exclusieve basis. Ideaal voor families of groepen van maximaal 14 personen. U heeft uw eigen kok, huishoudster en ranger tot uw beschikking.

River Lodge (4*+)
Authentieke safarilodge, gelegen aan de oevers van de Bushman’s rivier. De 10 suites zijn verschillend ingericht maar voorzien van alle moderne gemakken. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

Ukhozi Lodge (4*+)
Luxe lodge met 10 airconditioned houten chalets met privé plunge pool en mooi uitzicht over de vallei, waar diverse dieren leven. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

Settlers Drift (5*)
Nieuwste tented lodge in een afgelegen deel van het reservaat. Vanuit de 9 ruime, luxe en moderne suites kijkt u uit over de lager gelegen Bushman’s rivier. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.