Bel me terug

 

Amakhala Woodbury Tented Camp

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 Persoonlijk reisadvies

Het Woodbury Tented Camp behoort tot Woodbury Lodge maar is iets verder gelegen op een heuvel, uitkijkend over de Bushman’s rivier. Dit tentenkamp bestaat uit zeven comfortabale tenten op een verhoogd plateau met eigen badkamer en patio.

 

033-2860912

Neem contact op

Amakhala Woodbury Tented Camp

Amakhala Game Reserve is een malariavrij privéreservaat van maar liefst 18.000 hectare. Het is gelegen in de Oostkaap op circa 1,5 uur rijden ten oosten van Port Elizabeth. In het wildreservaat liggen 11 verschillende lodges en tented camps die allemaal safari’s aanbieden in open safarivoertuigen onder begeleiding van een deskundige ranger. In Amakhala leeft de Big Five, maar tijdens uw safari kunt u ook vele andere dieren tegenkomen. Uw safari’s worden bij zonsopkomst en zonsondergang gemaakt, samen met de overige gasten van uw lodge. Ter afwisseling van uw safari kunt u ook een boottocht maken op Bushman’s rivier.
Het Woodbury Tented Camp behoort tot Woodbury Lodge maar is iets verder gelegen op een heuvel, uitkijkend over de Bushman’s rivier. Dit tentenkamp bestaat uit zeven comfortabale tenten op een verhoogd plateau met eigen badkamer en patio. Dit camp biedt rustieke luxe en een authentieke Afrikaanse safari ervaring. Elke tent heeft een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. Het hoofdgebouw bestaat uit een  eet- en zithoek voorzien van een groot terras met panoramisch uitzicht op de Woodbury vlakte en de waterdrinkplaats. Een grote verscheidenheid aan wildsoorten, zoals zebra’s, giraffen, buffels, elanden en olifanten kunt u hier aanschouwen. Geniet van de zon en neem een verfrissende duik in het zwembad; drink een heerlijke cocktail op het terras en laat u verwennen door met heerlijke, vers gebakken taarten. U verblijft hier op basis van volpension, geselecteerd aantal lokale drankjes en inclusief 2 safari-activiteiten per dag (keuze uit gamedrives, guided walks, river cruise, night game drive).