Bel me terug

 

Amakhala Hillsnek Safaris

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 Persoonlijk reisadvies

HillsNek Safaris is een intieme familielodge aan de oevers van de Bushman’s rivier in het hart van het malariavrije privé-reservaat Amakhala.

 

033-2860912

Neem contact op

Amakhala Hillsnek Safaris

Amakhala Game Reserve is een malariavrij privéreservaat van maar liefst 18.000 hectare. Het is gelegen in de Oostkaap op circa 1,5 uur rijden ten oosten van Port Elizabeth. In het wildreservaat liggen 11 verschillende lodges en tented camps die allemaal safari’s aanbieden in open safarivoertuigen onder begeleiding van een deskundige ranger. In Amakhala leeft de Big Five, maar tijdens uw safari kunt u ook vele andere dieren tegenkomen. Uw safari’s worden bij zonsopkomst en zonsondergang gemaakt, samen met de overige gasten van uw lodge. Ter afwisseling van uw safari kunt u ook een boottocht maken op Bushman’s rivier.
HillsNek Safaris is een intieme familielodge aan de oevers van de Bushman’s rivier in het hart van het malariavrije privé-reservaat Amakhala. Vanuit de lodge heeft u een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte vlaktes in het reservaat, waar de Big Five en vele andere dieren zich ophouden. U verblijft in één van de drie op verhoogde platforms gebouwde luxe tenten met een en-suite badkamer en een extra buitendouche. HillsNek is een heerlijke plek voor een romantisch verblijf met veel privacy. U maakt tweemaal daags safari’s in een open safarivoertuig onder begeleiding van een deskundige ranger, die u alles vertelt over de dieren die u tegenkomt. In de vrije uurtjes kunt u verkoeling zoeken in het zwembad en genieten van het uitzicht. Laat u verwennen door heerlijke gerechten die de kok voor u klaarmaakt en een goed glas wijn uit de voorraad van de lodge.