Bel me terug

 

Ezulwini Game Lodge – Hluhluwe

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

De Ezulwini Game Lodge heeft een relaxte, kalme sfeer die u heerlijk tot rust laat komen. Het is gelegen in een privé Game park, waar vele soorten vogels en

033-2860912

Neem contact op

Ezulwini Game Lodge – Hluhluwe

De Ezulwini Game Lodge heeft een relaxte, kalme sfeer die u heerlijk tot rust laat komen. Het is gelegen in een privé Game park, waar vele soorten vogels en klein wild te vinden is en is een goede uitvalsbasis om het nabijgelegen Hluhluwe en St. Lucia Wetlands te ontdekken.
Ezulwini biedt 19 eenvoudige, maar comfortabele kamers, een goede keuken en persoonlijke service. Vanuit Ezulwini kunt u naast safari’s maken in het nabijgelegen Hluhluwe; vooral bekend om z’n neushoorns, ook zuludorpen bezoeken, paardrijden, wandeltochten maken en het St. Lucia wetlands bezoeken. Het gebied is door Unesco tot Werelderfgoed verklaart en er zijn natuurlijke meren, grasland, begroeide zandduinen, moeras, savanne, kuststrook, zandvlakten, mangroven en koraalriffen. Een boottocht over het gelijknamige meer tussen nijlpaarden en krokodillen is absoluut aan te raden.