Bel me terug

 

Nambu Camp

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Nambu Camp

Nambu Camp is gelegen in de Big-5 Balule Private Game Reserve dat in het hart van het Greater Kruger ligt. Nambu Camp is gebouwd boven op een oude mierenhoop. Door de unieke en open bouwstijl kunt u genieten van een prachtig uitzicht op een droge kronkelende rivierbedding en een druk bezochte waterhole.
Nambu Camp is een rustig en intiem safari camp met slechts 6 kamers in safaristijl voor maximaal 12 gasten. De kamers zijn goed uitgerust voor een comfortabel verblijf in de bush. Iedere kamer is voorzien van airconditioning, een plafond ventilator en koffie- en theefaciliteiten. De kamers hebben comfortabele bedden, met moderne en stijlvol ingerichte badkamers die uitkijken op de bushveld en een patio met zitje. Vanaf de kamers lopen via de weelderige tuin kronkelende houten paden naar het hoofdgebouw, waar de gemeenschappelijke eetruimte zich bevindt. Er is tevens een zwembad met houten terras en ligbedden, laundryservice en internettoegang. Dagelijks zijn 2 safari-activiteiten inbegrepen. U maakt een ochtend- en middagsafari in het Balule Private Game Reserve, maar u kunt er ook voor kiezen om bij zonsopkomst een wandelsafari te maken i.p.v. een ochtendgamedrive. Tijdens de wandelsafari door de droge rivierbedding en langs de rivier ervaart u de natuur van heel dichtbij, maar ontdekt u ook de diverse archeologische vindplaatsen in het reservaat, zoals handbijlen en maalstenen uit de steentijd. Balule Private Game Reserve is een paradijs voor vogelliefhebbers. Het uitkijkplatform is de perfecte plek om olifanten en giraffen te zien drinken bij de waterhole en unieke vogelsoorten, zoals steenarenden te spotten. Naast gamedrives in het Balule Private Game Reserve zijn er mogelijkheden om een dagtrip te maken naar het Kruger Park.