Bel me terug

 

Karongwe River Lodge

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

In Edeni Private Game Reserve vindt u een mooie combinatie van luxe en comfort, wilde dieren en de tijdloze schoonheid van de bush. Dit 21.000 ha grote

033-2860912

Neem contact op

Karongwe River Lodge

Het Karongwe Private Game Reserve is 9000 hectare groot en hier bevinden zich 5 kleinschalige safarilodges. Door de enorme afmeting van het Private Game Reserve is privacy gegarandeerd en zult u prachtige game drives maken. Er leeft een overvloed aan vele soorten vogels en wilde dieren en dichte vegetatie; het perfecte leefgebied voor het schuwe luipaard. Maar ook de andere leden van de Big Five vinden hier hun thuis; olifant, leeuw, buffel en neushoorn. De ervaren rangers en trackers nemen u tijdens ochtend en middag safari’s mee per open 4×4 voertuig op zoek naar de vele dieren die hier leven, zoals cheeta’s, zebra’s, giraffen en de zeldzame wilde hond. De meeste van de rangers en trackers behoren tot het Shangaan volk en nemen hun enorme kennis van de natuur met zich mee tijdens de game drives. De late middag safari’s worden onderbroken door een “sundowner”; een drankje tijdens het aanschouwen van de zonsondergang. Bij schemering rijdt u terug naar de lodge; op zoek naar ogen en geluiden in het donker.
Karongwe River Lodge beschikt over slechts 11 zeer comfortabel en sfeervol ingerichte suites. Er zijn 5 luxury suites, 2 familie-suites, 2 Executive suites en 2 Presidential Suites met eigen plungepool. Alle kamers hebben airconditioning en ensuite badkamer. In Karongwe River Lodge zult u tevens genieten van de goede keuken, waarbij het diner wordt geserveerd onder de Afrikaanse sterrenhemel of in de fraaie dining room. Tussen de safari’s door kunt u ’s middags heerlijk ontspannen bij het zwembad of vanaf uw terras genieten van de bush.