Bel me terug

 

Bush Villas on Kruger

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

Gelegen op slechts 1 km van het Kruger Nationaal Park, biedt Kruger Bushvillas on Kruger een comfortabele thuisbasis, met goede service, warme gastvrijheid en een ontspannen sfeer.  U verblijft hier in luxe safarihuizen voor 6 tot 9 personen voorzien van alle comfort.

033-2860912

Neem contact op

Bush Villas on Kruger

Gelegen op slechts 1 km van het Kruger Nationaal Park, biedt Bushvillas on Kruger voor families prachtige safarihuizen aan voorzien van alle comfort. Deze standaard en luxe villas zijn gelegen rondom een rustig meertje. Elke villa bestaat uit een ruime woonkamer met sateliet TV en DVD-speler, volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers met badkamer, extra badkamer, ruime vide met slaapkamer en satelliet TV, groot houten terras met braai en dubbele carport. De villas zijn er in 2 categorieen namelijk standaard villas en luxe villas die onlangs zijn gerenoveerd en zijn verschillend ingericht. Ze bieden met gemak plaats aan 8 personen en zijn dus zeer geschikt voor families of vriendengroepen. U kunt een bbq pakket of ontbijtmand bijboeken of ontbijten in de ernaast gelegen Sefapane Lodge. Op het complex is ook een zwembad met een speeltuintje, maar u kunt ook gebruik maken van de faciliteiten (m.u.v. het zwembad) van de ernaast gelegen Sefapane lodge. U loopt er zo naar toe.
Vanuit de lodge worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals safari’s in een open voertuig in het Krugerpark. En wat dacht u van een boottocht op de Olifantsrivier tussen de nijlpaarden, krokodillen, vele soorten vogels en andere dieren die naar de rivier komen om te drinken of een wandelsafari onder begeleiding van uitstekende gidsen? Ook een bushwalk of een avondsafari met traditionele ‘braai’ (barbecue) zijn mogelijk! Naast safari’s organiseert de lodge ook een excursie naar de Blyde River Canyon en een village walk. 
Het is raadzaam deze excursies bij boeking van uw reis te reserveren.