Bel me terug

 

Mihingo Lodge

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

033-2860912

Neem contact op

MIHINGO LODGE

Voor een heerlijk verblijf vlakbij Lake Mburo National Park kunnen we het kleinschalige luxe tented camp Mihingo Lodge, gelegen op een granieten rots met prachtig uitzicht op de het Nationaal Park en de Afrikaanse savanne absoluut aanraden. Deze lodge beschikt over 12 luxe tenten, elk met een eigen uniek karakter en met veel privacy. De tenten zijn gebouwd op houten platforms en zijn voorzien van een rieten overkapping en beschikken over comfortabele bedden en ensuite badkamer.
Het restaurant is geheel opgetrokken uit natuurlijke materialen en het eten is prima. Zoekt u verkoeling dan kunt een duik nemen in het zwembad met een prachtig uitzicht op de groene omgeving en de vallei. Met een beetje geluk
zie je nog buffels, impala’s, zebra’s en ander wild dat regelmatig bij de waterpoel komt drinken.’s Avonds geniet u hier van prachtige Afrikaanse zonsondergangen. WIFI is alleen in het restaurant en lounge gedeelte. De lodge biedt diverse activiteiten aan zoals paardrijden, fietsen, game drives, wandelsafari’s onder begeleiding van een gids, yogalessen of een cultureel bezoek aan de Bahima stam die nog leven volgens oude tradities.