Bel me terug

 

Zuri Zanzibar

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

Zuri Zanzibar is een sfeervol en ruim opgezet boutique hotel. Zuri betekent “mooi” in het Swahili en dat is precies het gevoel dat u ervaart tijdens uw verblijf in dit aangename hotel.

033-2860912

Neem contact op

Zuri Zanzibar 

Zuri Zanzibar is een sfeervol en ruim opgezet boutique hotel in het uiterste noordwesten van het tropische eiland Zanzibar nabij Kendwa Village. Zuri betekent “mooi” in het Swahili en dat is precies het gevoel dat u ervaart tijdens uw verblijf in dit aangename hotel. De ligging van Zuri Zanzibar is één van de redenen om hier te verblijven. Het schitterende witte zandstrand aan een grote lagune met turkoois gekleurd water is een droomlocatie en er zijn in tegenstelling tot andere zandstranden op het eiland nauwelijks getijdenverschillen. Het hotel heeft 55 bungalows, suites en beach villas, verspreid over een grote tropische tuin. De meeste hebben uitzicht op de Indische Oceaan, maar een aantal van de elegant ingerichte bungalows hebben gedeeltelijk zeezicht of kijken uit over de tropische tuin. Sommige bungalows hebben een jacuzzi op het terras. Bovendien hebben een aantal van de Garden Bungalows een tussendeur. Ideaal voor families.De bungalows zijn 66 m² (waarvan 41 m² binnen en 25 m² privé terras) en ingericht met luxe badkamer en buitendouche, airconditioning, flatscreen satelliet-TV, wifi, koffie- en theefaciliteiten.
De Jacuzzi Suites zijn 132 m² (waarvan 82 m² en 50 m² privé terras) en hebben een separate woon- en slaapkamer met de mogelijkheid voor een extra sofabed. De Jacuzzi Suites hebben alleen een jacuzzi op het terras en hebben gedeeltelijk uitzicht op zee. De Oceanfront Suite is identiek aan de Jacuzzi Suite, maar met frontaal zeezicht. Hiernaast beschikt Zuri Zanzibar over villa’s met 2 of 3 slaapkamers.