Bel me terug

 

Z-hotel

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Z-Hotel

Dit chique boutique hotel met 35 kamers is gelegen aan het noordelijke puntje van Zanzibar. Z heeft een elegant, eigentijds ontwerp gecombineerd met traditionele Zanzibari stijl en wereldwijde design objecten. De superior kamers, op de begane grond en 1e etage, hebben direct toegang tot het zwembad en de weelderige tuin.
Naast airconditioning, zijn de kamers voorzien van een plasmatelevisie, Philippe Starck meubels, ruim privé-balkon, minibar, Egyptisch katoenen bedlinnen en gratis schoonheidsproducten. De luxury rooms op de 2e etage hebben ononderbroken zeezicht.  De zeer ruime rooftop suites bieden een buitendouche op het terras en de oceanfront cottages liggen geheel apart voor extra privacy en bestaan uit 2 etages met een “zwevend” terras boven het water. Verse vis en seafood in combinatie met Aziatische tapas staan op het menu, maar ook klassieke Amerikaanse burgers en salades. Watersporten, duiken, sunset cruises en een Spa zorgen voor de nodige in/ontspanning.