Bel me terug

 

Tarangire Sopa Lodge

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Tarangire Sopa Lodge

In het noordelijke deel van het Tarangire National Park ligt de middelgrote Sopa Lodge, ten oosten van de Tarangire rivier. De lodge wordt omringd door enorme baobabbomen, die zo kenmerkend zijn voor dit park. Alle 75 kamers zijn voorzien van een eenvoudige badkamer met douche en toilet, haardroger, twee queensize bedden, zitruimte, telefoon, minibar, ventilator, klamboe en een balkon met prachtig uitzicht op de omgeving. Met een beetje geluk, kunt u vanuit uw kamer zelfs al olifanten zien. Het zwembad grenst aan het terras en is voorzien van ligstoelen.

Het hoofdgebouw is fraai aangelegd, evenals de lounge en bar vanwaar u kunt genieten van de zonsondergang. De keuken is van goede kwaliteit. In deze lodge kunt u heerlijk ontspannen na uw safari. Een ideale uitvalsbasis voor een safari in het Tarangire National Park.