Bel me terug

 

Olakira Tented Camp

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Olakira Tented Camp

Het Olakira Tented Camp is een bijzondere accommodatie. Olakira Camp is een luxe mobiel tented camp en volgt zoveel mogelijk de migratie van de gnoes en zebra’s in de Serengeti. Van december t/m maart bevindt Olakira Camp zich iets ten oosten van Ndutu, ten zuiden van het Serengeti National Park. Wanneer de migratie richting het noorden van Serengeti Nationaal Park trekt, van juni-oktober wordt Olakira Camp verplaatst naar het noordoosten van het park, vlakbij de Mara rivier. Olakira is het Maasai woord voor ster. Olakira Camp beschikt over 8 ruime en comfortabele tenten, voorzien van een kingsize bed,ensuite badkamer met bucket shower en
toilet en een eigen veranda met uitzicht over de vlaktes van de Serengeti. Het gezellige restaurant ligt in een intieme tent, waar u geniet van uw maaltijden. Vanuit de lounge tent kunt u genieten van het voorbijtrekkende wild en de geluiden van Afrika.