Bel me terug

 

Constance Lémuria Resort

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Constance Lémuria Resort

Het meest luxe resort op het eiland Praslin is het Constance Lémuria Resort. Een verborgen gelegen hotel in het noordwesten van het eiland aan twee parelwitte zandstranden, Anse Georgette en Anse Kerlan. Comfort en persoonlijke service staan hier hoog in het vaandel.
Het hotel is gebouwd in harmonie met de omringende natuur. De zwembaden met watervallen zijn omgeven door zonneterrassen. Vanuit het prachtige hoofdgebouw heeft u uitzicht op één van de stranden en de zee. Na een dagje strand is het heerlijk nagenieten van een cocktail aan de strandbar. De 88 Junior Suites zijn ruim van opzet (52m²) en liggen verspreid in een enorme tropische tuin. Ze hebben allemaal een magnifiek uitzicht over de helder blauwe oceaan en bieden privacy en intimiteit, maar ook luxe en comfort zijn niet over het hoofd zijn gezien.
De suites zijn voorzien van een grote badkamer en een heerlijk terras met overhangende palmen voor de nodige schaduw. In de 8 Senior Suites heeft u maar liefst twee keer zoveel ruimte tot uw beschikking in vergelijking tot de Junior Suite (115m²). Er is dan ook een aparte woonkamer en
een extra douche en toilet. Ook het terras is twee keer zo groot. De drie restaurants van Lémuria bieden een uitgebreid aanbod uit de Franse en Internationale keuken, maar ook  traditionele gerechten van de Seychellen. Of u nu à la carte wilt dineren, gebruik wilt maken van een vijfsterrenbuffet, wilt dineren op een verlaten plek of gewoon een versnapering wenst, het kan allemaal bij Lémuria. In de Spa vindt u innerlijk harmonie, balans, energie en rust. Shiatsu, ayurveda, aromatherapie en reflexologie behoren tot de mogelijkheden. Voor of na uw massage is het heerlijk genieten in de sauna, jacuzzi of het stoombad. Wilt u juist wat meer actie? Constance Lémuria ligt temidden van de spectaculaire 18-holes golfbaan! Verder kunt u hier zeilen, kajakken, snorkelen en waterfietsen.