Bel me terug

 

Seychellen

Een eilandenparadijs met unieke flora en fauna

Seychellen

De Seychellen is eigenlijk een verzamelnaam voor de 115 eilanden die verspreid liggen in de azuurblauwe Indische Oceaan. Dit eilanden- paradijs beschikt over prachtige stranden en een uitzonderlijke flora en fauna. Het toerisme heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld, maar u vindt hier zeker geen hoogbouw en mensenmassa’s. De Seychellen blijven zoals ze zijn: rustig, onbedorven en uniek.

De regering van de Seychellen heeft er bewust voor gekozen om massatoerisme te weren. De helft van het grondgebied is tot nationaal park verklaard. Voor duikers en snorkelaars zijn de Seychellen een waar paradijs. De drie bekendste eilanden van de Seychellen zijn Mahé, Praslin en La Digue. Op Mahé vindt u één van de kleinste hoofdsteden ter wereld, Victoria, en meer dan 60 prachtige witte zandstranden. Midden op het eiland Praslin ligt hoog in de heuvels de Vallée de Mai, waar de bijzondere Coco de Mer palmboom groeit met noten die wel 20 kg wegen! La Digue bereikt u per boot vanaf Praslin. Het biedt een opmerkelijk natuurverschijnsel met grote granietrotsen die kleine exotische strandjes verbergen. Op La Digue heerst rust. Een tocht over het eiland maakt u per fiets. Maar er zijn meer mooie en exclusieve eilanden, waarvan vele zijn voorbehouden als natuurreservaat. Op de grotere eilanden is een ruime keuze aan accommodaties, variërend van eenvoudige bungalows tot (kleinschalige) tophotels waar u compleet in de watten wordt gelegd. Voor families zijn er bijvoorbeeld ook appartementen of familiekamers en villa’s. Over het algemeen kunt u het hele jaar door naar de Seychellen reizen.

Africa Feeling Tip:

De eilanden van de Seychellen lenen zich perfect voor een combinatiereis, ook wel island hopping genoemd. Zo kunt u in één vakantie bijvoorbeeld Praslin, la Digue en Mahé met elkaar combineren. Of wat dacht u van een cruise per zeilschip langs een aantal eilanden? Wij denken graag met u mee en werken een reis op maat voor u uit. Een ding is zeker; de Seychellen zijn de ideale plek voor een exotische vakantie!

Aanbevolen accommodaties

Bekijk onze uitgekiende selectie van sfeervolle boutique hotels tot resorts met vele faciliteiten voor de hele familie. Het is slechts een greep uit ons totale aanbod op de Seychellen. Wij bespreken graag met u uw persoonlijke wensen, zodat wij de perfecte reis op maat voor u kunnen samenstellen.

CONSTANCE EPHELIA RESORT

HOTEL ACAJOU

LE DOMAINE DE L’ORANGERAIE

HILTON LABRIZ & SPA RESORT

Inspiratiereizen Seychellen

Laat u inspireren door één van onze voorbeeldreizen naar de Seychellen.
Wij bespreken graag met u uw persoonlijke wensen, zodat wij de perfecte reis op maat voor u kunnen samenstellen.

  • Alle
  • Strand