Bel me terug

 

Suricate Tented Lodge

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

De Suricate Tented Lodge is vernoemd naar de suricate, ofwel, het stokstaartje, dat in de Kalahariwoestijn zijn habitat heeft gevonden.

033-2860912

Neem contact op

Suricate Tented Lodge

Het Intu Afrika Kalahari Reserve ligt tussen Kalkrand en Mariëntal, ten oosten van de B1. In het 10.000 hectare grote natuurreservaat maakt u kennis met de flora en fauna van de Kalahari woestijn tijdens game drives (in 4×4 auto’s van de accommodatie), quad bike safari’s of wandelingen onder begeleiding van Bosjesmannen (de oorspronkelijke bewoners van de Kalahari). Voor een onvergetelijke ervaring kunt u ook een ‘dune dinner’ reserveren, waarbij u uw diner op de top van een zandduin geserveerd krijgt bij het licht van kaarsen en de eindeloze sterrenhemel. In het reservaat leven verschillende dieren, zoals oryx, springbokken, zebra’s, wildebeesten (gnoes), giraffen, struisvogels en diverse antilopesoorten. Ook talloze vogels weten de weg naar Intu Afrika te vinden. Uw gids vertelt u graag over alles wat u onderweg tegenkomt. Tijdens de wandelingen leert uw gids u ook over de overlevingstechnieken in de woestijn. In het Intu Afrika Kalahari Reserve kunt u overnachten in drie verschillende accommodaties: Zebra Kalahari Lodge, Suricate Tented Lodge en Camelthorn Kalahari Lodge.

De Suricate Tented Lodge is vernoemd naar de suricate, ofwel, het stokstaartje, dat in de Kalahariwoestijn zijn habitat heeft gevonden. De lodge is gebouwd op de top van een rode zandduin en bestaat uit 12 safaritenten met airconditioning, minibar, kluisje, klamboe en een en-suite badkamer met douche en toilet. Eén tent is iets verder gelegen van de rest en heeft een eigen zwembadje: zeer geschikt voor honeymooners of andere gasten die iets meer privacy wensen. In het centrale deel van de lodge vindt u het ‘restaurant’, een veranda met kampvuur en een zwembad voor algemeen gebruik. De lodge beschikt over WiFi.