Bel me terug

 

Onguma Safari Camps

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

Onguma Safari Parks bestaat uit 5 exclusieve kampen/lodges gelegen in het Onguma private Nature Reserve, grenzend aan het Oosten van het Etosha National Park, vlakbij de von Linquist ingang tot het park.

033-2860912

Neem contact op

Onguma Safari Camps

Onguma Game Reserve is een privéreservaat dat grenst aan het oosten van het Etosha National Park, vlakbij de Von Lindequist ingang tot het park. Onguma betekent “plaats waar u niet weg wilt gaan”, een zeer toepasselijke naam. In het reservaat leven zo’n 30 verschillende diersoorten, veelal dieren die u op de savanne kunt tegenkomen: giraffe, kudu, zebra, oryx en hartebeest bijvoorbeeld. Maar ook roofdieren, zoals leeuwen en cheeta’s! Het diner wordt over het algemeen geserveerd rond het kampvuur onder de Afrikaanse sterrenhemel. U kunt met uw eigen voertuig het oostelijk deel van Etosha ontdekken of deelnemen aan de safari-activiteiten die Onguma aanbiedt. In het reservaat vindt u 5 verschillende lodges en een tented camp, variërend van comfortabel tot zeer luxe.

Etosha Aoba Lodge
Een traditionele bush lodge met 11 kamers, waaronder Heritage Bungalows, Bush Suites met elk twee slaapkamers en een gedeelde badkamer (ideaal voor gezinnen met kinderen), iets meer afgelegen Explorer Bungalows en een Honeymoon Bungalow met buitendouche en –bad. Een zwembad is aanwezig.

Bush Camp
Bush Camp is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of reizigers met een beperkt budget.  Bush Camp beschikt over 19 kamers, verdeeld over standaard kamers (waarvan enkele met een loft voor de kinderen), waterhole/pool view kamers met zicht op de waterhole of het zwembad,  familiekamers en een Settler’s Room (voorheen de honeymoon suite). Ook is er een kleine camping aanwezig.

Tree Top Camp
De meest rustieke accommodatie in Onguma en de enige zonder zwembad, is Tree Top Camp. Hier ervaart u de echte bush-sfeer. Het camp is gebouwd op palen, waardoor u goed zicht heeft op één van de mooiste drinkplaatsen in Onguma. Het camp heeft vier kamers met canvas muren en rieten dak en een buitendouche. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom, maar worden in een eigen kamer ondergebracht.  U kunt dit camp ook op exclusieve basis huren.

Tented Camp
Zoals de naam al aangeeft, bestaat dit camp uit safaritenten. Alle 7 luxe tenten zijn voorzien van een en-suite badkamer met ligbad, aparte douche en een apart toilet. Duik in de lounge tent weg in een comfortabele fauteuil en geniet van een drankje voordat u aan tafel gaat in de naastgelegen diner-tent. Spendeer wat tijd bij het zwembad en zie de dieren zich verzamelen bij de drinkplaats om hun dorst te lessen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom .

The Fort
The Fort is gebouwd in Marokkaanse stijl en is architectonisch één van de meest bijzondere lodges in en rond Etosha. De 11 mini suites zijn ca. 50 meter van elk verwijderd en garanderen dus een grote mate van privacy. De ruime badkamer heeft zowel een binnen- als een buitendouche. Ook is er een aparte honeymoon suite. De Sultan Suite is gelegen in de toren en heeft een prachtig uitzicht over de omringende vlaktes en de drinkplaats voor de lodge.