Bel me terug

 

Vila do Paraiso

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Vila do Paraiso

Deze accommodaties is zeer geschikt voor families met kinderen of een groep vrienden. Vila do Paraiso beschikt over 6 villa’s gelegen aan het strand van Mahague, ten noorden van het tropische paradijs Vilaculos. Elke villa heeft 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 8 personen. De villa’s zijn voorzien van 4 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen met ensuite badkamer, woonkamer, moderne keuken met magnetron, oven en fornuis, grote patio/tuin, een gemeubileerd balkon met plungepool, airconditioning en barbecuefaciliteiten. Uw persoonlijke butler is de hele dag beschikbaar voor het bereiden van maaltijden, en regelt de schoonmaak en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wifi is mogelijk tegen een toeslag.  Er is ook een restaurant en een bar waar u terecht kunt voor een tropische cocktail. Vanuit uw accommodatie zijn er talloze land- en wateractiviteiten mogelijks zoals paardrijden, bezoek aan een lokale markt, island hoppen, picnics en barbecues op een van de tropische eilanden van de Bazaruto Archipel, boottrips per catamaran of dhow, duiken, snorkelen etc. Uiteraard kunt u ook heerlijk relaxen aan het mooie strand.  
Er is een pendeldienst van en naar de luchthaven en een wasserijservice. De luchthaven van Vilankulo ligt op ongeveer 5 km van de accommodatie.