Bel me terug

 

Mauritius

Het eiland van witte stranden, watersporten, luxe hotels & spa’s en heerlijk eten; pure verwennerij!

Mauritius

Het eiland Mauritius is gelegen op bijna 900 km ten oosten van Madagascar en 3000 km ten oosten van het vasteland van Afrika. Mauritius is meer dan alleen een tropisch strandparadijs. Het binnenland van Mauritius heeft pittoreske dorpjes met creoolse huizen, bergen, enorme suikerrietvelden, Chinese pagodes, botanische tuinen, theeplantages, Hindoe tempels, uitgedoofde vulkanen en bijna het hele eiland is omgeven door koraalrif.

De kleurrijke bevolking van Mauritius, een mix van Afrikaanse, Arabische en Aziatische culturen, laat u op het ritme van de eeuwenoude slavendans, de Séga, kennis maken met de geuren, kleuren en smaken van het eiland. Proef de heerlijke Mauritiaanse gastronomie, met Creoolse en Indiase invloeden die op een verfijnde Franse manier wordt gepresenteerd. Maar uiteraard is Mauritius ook het eiland van witte stranden met wuivende palmbomen, luxe resorts, vele watersportmogelijkheden en voortreffelijke restaurants en spa’s. Een ideaal eiland voor een luxe strandvakantie, maar ook zeer geschikt voor families.

Wist u dat …

Mauritius kan in principe het hele jaar door bezocht worden, maar rond februari is er kans op tropische stormen en orkanen. De westkust is in de maanden juni-augustus populairder dan de oostkust, aangezien er aan de westkust minder wind staat. De oostkust is juist weer zeer geliefd bij kite surfers. Het eiland biedt een keur aan hotels met een zeer hoge servicestandaard en vele faciliteiten, en variëren van 3 tot 6 sterren. Geef ons uw specifieke wensen en uw budget door en wij zoeken het ideale hotel voor u. Diverse hotels bieden speciale familiekamers, aantrekkelijke kinderkortingen, honeymoon specials en vroegboekkorting.

Aanbevolen accommodaties

Bekijk onze uitgekiende selectie van sfeervolle boutique hotels tot resorts met vele faciliteiten voor de hele familie. Het is slechts een greep uit ons totale aanbod op Mauritius. Wij bespreken graag met u uw persoonlijke wensen, zodat wij de perfecte reis op maat voor u kunnen samenstellen.

AMBRE HOTEL

VICTORIA BEACHCOMBER 

BEACHCOMBER LE PARADIS

ZILWA ATTITUDE

Inspiratiereizen Mauritius

Laat u inspireren door één van onze voorbeeldreizen naar Mauritius
Wij bespreken graag met u uw persoonlijke wensen, zodat wij de perfecte reis op maat voor u kunnen samenstellen.

  • Alle
  • Familiereizen
  • Huwelijksreizen
  • Safari
  • Strand
Combinatiereis safari en strand; Zuid-Afrika en Mauritius
Autorondreizen, Autorondreizen, Bestemmingen, Familiereizen, Familiereizen, Familiereizen, Huwelijksreizen, Huwelijksreizen, Inspiratie, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Mauritius, Safari, Safari, Safari, Strand, Strand, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika, Zuid-Afrika