Bel me terug

 

Saruni Ocean

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Saruni Ocean

Saruni is een kleine groep van 4 boutique lodges, gelegen in de mooiste en meest afgelegen gebieden van Kenia. Naast de 3 safari lodges is er sinds kort ook een lodge aan de Indische Oceaan. Saruni Ocean is geopend in januari 2015. Dit prachtige en  luxe boutique hotel is idyllische gelegen aan het prachtige Msambweni strand, op slechts 30 minuten rijden van Diana Beach en ver weg van alle drukte. Deze kleinschalige lodge heeft 6 villa’s waarin zich de 14 suites bevinden. De ruime en sfeervolle suites zijn voorzien van alle luxe met veel zorg en oog voor detail ingericht.
Alle suites hebben uitzicht op de Indische Oceaan en garanderen volledige privacy. Geniet van de parelwitte 4 km lange zandstranden, laat u verwennen in de uitgebreide en luxe Sarunity Spa of neem een duik in de prachtige infinity pool met uitzicht op de Indische Oceaan. De chefkoks zorgen voor heerlijke verfijnde culinaire maaltijden met iedere dag verse en lokale ingrediënten. Naast diverse watersporten die door de lodge worden aangeboden kunt u hier ook snorkelen en duiken in de nabijgelegen marineparken. Deze lodge is een absolute aanrader voor de reiziger die van rust, privacy en luxe houdt.