Bel me terug

 

Kadizora

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 Persoonlijk reisadvies

U kunt uw persoonlijke wensen aangeven middels het offerteformulier. Wij nemen dan graag telefonisch of per mail contact met u op. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort.

033-2860912

Neem contact op

Kadizora

Deze accommodatie bereikt u door met een kleine chartervlucht vanuit Maun naar de Okavango Delta te vliegen. Dit exclusieve camp is gelegen in het noordelijke deel van de Okavango en beschikt over grote uitgestrekte savannes onderbroken door lagunes en zijrivieren. Hier bevindt zich aan de oevers het prachtige Kadizora Camp. Het camp beschikt over 10 luxueuze ruime canvas tenten die allemaal zeer stijlvol en sfeervol zijn ingericht. De tent beschikt over een tweepersoonsbed of twee losse bedden, ensuite badkamer met bad, een buitendouche en een veranda. Voor de gasten is er een zwembad, 2 loungeruimten (1 relaxruimte is binnen en 1 ruimte is buiten), een sfeervolle bar, traditionele boma, een 8 meter hoog panoramaterras met uitzicht en een curio shop.
Tijdens uw verblijf zijn er diverse activiteiten mogelijk zoals: ochtend mekoroboottrip, bushwalks, middaggamedrives, vissen (optioneel op aanvraag) en een ballonsafari (optioneel op aanvraag). U verblijft in een tweepersoonstent op basis van volpension, geselecteerde lokale drankjes en inclusief safari-activiteiten.